Benicàssim estrena ecoparc mòbil en la zona sud

El servei de reciclatge s’ha instal·lat enfront del CEIP Palmerar

Benicàssim estrena ecoparc mòbil en la zona sud
17/06/2021 -

Benicàssim ha estrenat hui el servei d’ecoparc mòbil en la zona sud per a facilitar al veïnat el depòsit i gestió de residus domèstics. L’ecoparc mòbil, impulsat per Reciplasa, s’ha instal·lat en l’espai públic existent enfront del CEIP Palmerar, situat en l’Avinguda Mohino amb carrer El Palmerar i ha rebut als primers usuaris durant el matí.

L’horari del servei és de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores “i el servei estarà operatiu un dijous de cada mes fins al mes de maig del 2022, amb l’objectiu posat a facilitar una eina continuada a la ciutadania i permetre així que de manera gratuïta puga depositar els residus i garantir el seu correcte tractament” ha indicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell.

Aquest centre de recepció de residus permet el depòsit de més de 40 tipus com a tubs fluorescents, bombetes LED, telèfons mòbils, medicines caducades i radiografies, entre altres.

L’ecoparc mòbil se situarà en la zona sud els següents dijous: 22 de juliol, 19 d’agost, 16 de setembre, 14 d’octubre, 11 de novembre, 16 de desembre, 20 de gener, 24 de febrer, 24 de març, 21 d’abril i 19 de maig.

Recordar que, tots els dijous de l’any, Benicàssim disposa d’un altre Ecoparc Mòbil al costat del recinte de mercats (avinguda Joan Carles I) a la disposició de la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari