Benicàssim capta noves idees sostenibles i intel·ligents en Greencities

Benicàssim capta noves idees sostenibles i intel·ligents en Greencities
30/09/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim està present en l’onzena edició de Greencities, Fòrum d’Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana, organitzat per FYCMA (Palau de Fires i Congressos de Màlaga) i que se celebra durant els dies 30 de setembre i 1 d’octubre en el recinte malagueny. Anualment el fòrum convoca a professionals, empreses, tècnics municipals, investigadors i representants d’administracions públiques i institucions vinculats a l’edificació i rehabilitació sostenible, l’eficiència energètica i el desenvolupament de ciutats i territoris intel·ligents, la governança, el medi ambient, el turisme o la mobilitat intel·ligent.

La regidora de Desenvolupament Sostenible i Territori Intel·ligent, Cristina Fernández, s’ha desplaçat fins a Màlaga, “per a continuar avançant en el full de ruta marcat per a posicionar Benicàssim com a destinació turística sostenible”. Amb aquest objectiu, la regidora mantindrà durant el dia de hui i demà una sèrie de reunions per a debatre, cooperar i captar noves idees relacionades amb la governança, la col·laboració professional i la coordinació institucional.

Greencities té l’objectiu d’oferir una visió global dels principals reptes per a la gestió de la ciutats i la mobilitat, amb especial atenció al context actual i al progrés general de la societat. La societat digital o l’impacte de la Covid-19 des del punt de vista de la governança, la mobilitat, el desenvolupament econòmic local o del turisme intel·ligent, així com la pròpia transformació dels municipis són algunes de les temàtiques que s’abordaran durant les dues jornades de fòrum a Màlaga. També és focus de debat el paper de les ciutats i les seues línies estratègiques en la consecució dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a l’Agenda 2030. En aquest sentit, Cristina Fernández ha recordat que “l’ajuntament està treballant en la realització del Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES) del nostre municipi en l’horitzó 2020-30 per a poder marcar un full de ruta conjunt amb totes les àrees de govern que ens permeta establir accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic, necessàries per a fer front a la crisi climàtica en la qual ens trobem”. Afegir que des del 2008 l’Ajuntament de Benicàssim és membre de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari