Benicàssim implanta noves eines per a fer més àgil, operativa i pròxima l’administració local

El consistori facilita el pagament de les autoliquidacions amb targeta davant l’inici de la matrícula del curs 2021/22 dels tallers de la FPA

Benicàssim implanta noves eines per a fer més àgil, operativa i pròxima l’administració local
13/09/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, dins del Pla de Modernització, implanta noves eines per a fer més àgil, operativa i pròxima l’administració local.

Davant l’inici del període de matrícula dels tallers de l’Escola Municipal de Formació Per a Adults (FPA) el pròxim 21 de setembre, el consistori ha treballat per a oferir la possibilitat de realitzar el pagament en el propi Ajuntament. Així, els ciutadans que s’acosten a l’Ajuntament de Benicàssim del 21 al 27 de setembre per a realitzar la matrícula als tallers de la FPA podran realitzar el pagament del preu públic mitjançant targeta de crèdit, sense necessitat d’abonar-lo prèviament en una entitat d’estalvi. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “acostar l’administració als nostres veïns de manera que contribuïm al fet que siga més accessible i més àgil en tots i cadascun dels tràmits que precisen, és una de les línies estratègiques que figuren dins del Pla de Modernització de l’Administració Local que desenvolupa l’Ajuntament de Benicàssim”.

A més del pagament per targeta de manera presencial en el Servei d’Informació al Ciutadà (SIC), les autoliquidacions també es podran pagar amb targeta a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (benicassim.sedeelectronica.es) “i també continua disponible l’opció de pagar en les entitats col·laboradores mitjançant autoliquidació generada en el SIC”, ha explicat el regidor d’Hisenda, Arturo Martí.

A més del nou sistema de pagament, els ciutadans tenen la possibilitat de realitzar diversos tràmits per via telemàtica. Com comenta la regidora d’Atenció Ciutadana, Elena Llobell, “les liquidacions de plusvàlua, inscripcions en tallers FPA, certificats d’empadronament, sol·licituds de liquidacions de taxes, queixes i suggeriments o declaracions responsables d’obres i llicències d’obres són alguns dels tràmits més realitzats per via telemàtica”.

Finalment, el sistema de cita prèvia per a ser atés de manera presencial en el SIC ha comptabilitzat al voltant de 8.000 cites des que es va posar en marxa el passat 1 de maig. En aquest cas, els tràmits més utilitzats pel sistema de cita prèvia són sol·licitud de certificats d’empadronament, obtenció de signatura digital, altes en padró municipal d’habitants així com canvis de domicili en el mateix i domiciliacions d’IBI. Recordar que es pot sol·licitar cita prèvia telefònicament (964300962) i a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (benicassim.sedeelectronica.es) pestanya de “cita prèvia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari