Benicàssim impulsa l'emprenedoria amb l'assistència de més de 1.500 persones en la programació del 2021

L’Ajuntament de Benicàssim compta amb diversos programes de suport a emprenedors, retenció de talent i interacció entre emprenedors i el teixit empresarial local, als quals enguany s’han sumat totes les mesures per a pal·liar l’efecte econòmic de la COVID-19

Benicàssim impulsa l'emprenedoria amb l'assistència de més de 1.500 persones en la programació del 2021
30/12/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim fa un balanç més que positiu de la seua aposta en emprenedoria en 2021. Al llarg d’enguany el consistori ha realitzat innovadores accions especialitzades en temàtiques com el valor de la diferència, les emocions per a ser més creatius i adaptació a la nova realitat post-Covid entre altres, claus per a l’actual mercat laboral.

Les diferents activitats de foment de l’emprenedoria han comptat amb més de 1.500 assistents. “La retenció i foment del talent a Benicàssim és una prioritat per a l’equip de govern perquè és la clau del futur de la nostra ciutat que, a més d’apostar per la seua formació i capacitació, ha fet costat al teixit empresarial a bregar amb els envits econòmics de la pandèmia. Innovació, formació, valor i diferenciació són ara com ara les claus que demanda un mercat cada vegada més global”, ha destacat l’alcaldessa, Susana Marqués.

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Benicàssim abasta des de l’assessorament en temes administratius, de gestió i sol·licitud de les possibles ajudes a les quals l’emprenedor poguera tindre accés o formació d’ajuda d’un pla d’empresa.

Benicàssim Activa és un programa en el qual es presta suport especialitzat i acompanyament als emprenedors en la materialització dels seus projectes tutoritzats per professionals ja consolidats i experts en diferents àrees empresarials, “que els ofereixen assessorament des de la seua proposta inicial per a portar-les a un altre nivell, mitjançant els coneixements i eines que cadascuna d’ells necessite, per a garantir la seua correcta entrada i implantació en el mercat, oferint eines que permeten el fiançament”, ha afegit la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla. Benicàssim Activa va començar en el 2019 i en data de hui continuen en marxa el 80% de les iniciatives.

El Concurs d’Idees Benicàssim Emprén va nàixer amb l’objectiu de promoure la generació i desenvolupament d’iniciatives empresarials entre la població jove del municipi. En aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Benicàssim atorga tres premis dotats de mil euros cadascun entre les tres propostes més creatives. En la present edició es van presentar huit projectes i els premiats han sigut María Rios Pasalamar amb el seu projecte Nomadas Kids, Óscar Alberto Berges Martínez, amb BeeBike i Silvia Miralles Marín i el seu projecte Silvia Miralles Home.

A més, amb l’objectiu de mantindre viu i actiu els comerços i projectes emprenedors de Benicàssim, el consistori duu a terme la iniciativa Talent Local Benicàssim que inclou formacions d’alt nivell en els quals durant aquest 2021 i que enguany ha comptat amb Fernando Romay i els creadors de @PutosModernos, en les quals a través de converses els assistents van poder escoltar i dialogar en primera persona amb els ponents i conéixer les seues experiències d’èxit.

Així mateix, el pla Reactiva Benicàssim en les seues dues edicions conjumina les mesures impulsades pel consistori per a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació del Covid-19 amb ajudes de fins a 3.000 euros en cadascuna de les dues edicions. Per a resoldre les qüestions que pogueren sorgir a l’hora de presentar la documentació, i amb l’objectiu posat a orientar i ajudar a la ciutadania i col·laborar amb les empreses locals, l’Ajuntament de Benicàssim va posar en marxa l’Oficina Reactiva, un punt d’atenció directa per a tots els interessats i interessades a accedir a les ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari