Benicàssim inicia l'asfaltat de la Fase II de la CV-149

Benicàssim inicia l'asfaltat de la Fase II de la CV-149
27/01/2023 -

La Fase II de la CV-149, una inversió prioritària per a Benicàssim que comença el seu asfaltat aquesta setmana. El futur desenvolupament d’aquest vial per tota l’avinguda Ferrocarril fins al nucli urbà del municipi forma part dels importants projectes per al desenvolupament de la ciutat.

“Amb un pressupost d’entorn de 290.000 euros, una longitud de 450 metres i un termini d’execució de dos mesos, l’actuació contempla un nou traçat del carril bici i la creació d’una nova rotonda per a evitar els girs a esquerres, facilitant la mobilitat i controlant la velocitat. El projecte a més contempla la creació d’una nova zona per als vianants entre el carrer Mare de Déu del Lledó fins al carrer Sant Elena”, ha explicat l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

“Des de l’equip de govern recorden que la prolongació de la CV-149, amb una extensió de 620 metres, quatre carrils (dos per sentit) i un carril bici, va ser una de les inversions que es van acordar com a prioritàries per tots els grups polítics de la corporació municipal, en atenció a les demandes plantejades pels ciutadans”, ha assenyalat Marqués que va mantindre el mes de novembre una reunió amb els veïns de la zona per a explicar-los el projecte i els terminis d’execució.

Així mateix, les obres van destacar per la seua aposta per la sostenibilitat, ja que va permetre a Benicàssim ampliar la seua petjada verda en reduir 297 tones de CO₂; dada que es va extraure de l’estudi realitzat per l’empresa adjudicatària quant a la disminució de la petjada de carboni, comparant les emissions produïdes entre la solució que va executar l’Ajuntament, mitjançant la reutilització d’àrids existents, i els mètodes tradicionals. Aquesta acció és un pas més en l’estratègia per a aconseguir els objectius als quals es va comprometre el consistori en adherir-se a la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 i en el compliment d’Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Cal destacar que l’obertura de la nova connexió entre Benicàssim i Castelló va tindre lloc el mes de novembre passat, un primer pas d’un projecte que contribueix a vertebrar el municipi i a millorar la seguretat tant en la zona sud com en urbanitzacions. La prolongació de la CV-149 i el futur desenvolupament d’aquest vial per tota l’avinguda Ferrocarril fins al nucli urbà del municipi forma part dels importants projectes per al desenvolupament de Benicàssim, la millor i el benestar dels seus veïns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari