Benicàssim inicia l'asfaltatge de la prolongació de la CV-149

Benicàssim inicia l'asfaltatge de la prolongació de la CV-149
01/10/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha començat aquesta setmana amb els treballs de pavimentació de la prolongació de l’autovia de la CV-149. Les tasques s’han centrat aquests dies a realitzar la capa asfàltica del tronc del vial i del carril bici mentre que a partir de la setmana vinent es procedirà a l’asfaltatge de l’anell de la nova rotonda situada en l’avinguda Mohino. També es durà a terme la capa de rodadora del tronc del vial d’una extensió d’uns 620 metres. Aquest vial, que comptarà amb quatre carrils (dos carrils per sentit), un carril bici i connectarà la coneguda com a rotonda de la Paella amb l’avinguda Mohino, facilitarà la mobilitat i seguretat de l’accés des de les urbanitzacions de muntanya

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “aquesta ha sigut una obra molt demandada l’execució de la qual està arribant a la seua recta final complint així amb el compromís donat als nostres veïns quant a millorar la seguretat i mobilitat del trànsit a Benicàssim”.

Després dels treballs d’asfaltatge que es prolongaran durant la setmana vinent, es continuaran amb les tasques d’enllumenat, jardineria i senyalització, sent unes labors que, com ha afegit la primera edil, “veurem concloses en un màxim de tres setmanes pel que, abans del mes de novembre, podrem recepcionar una obra que vertebrarà el nostre municipi, afavorint la mobilitat a Benicàssim, especialment per als residents en la zona sud i a les urbanitzacions de muntanya, a més d’ajudar a descongestionar la Gran Avinguda Jaume I, sobretot durant la temporada estival”.

Per a procedir a l’asfaltatge de la nova rotonda de l’avinguda Mohino, la setmana vinent es procedirà al tall dels accessos a l’enllaç sud en l’N-340, des de les 8.00 hores del dilluns 4 d’octubre fins al migdia del divendres 8 d’octubre en dos punts concrets. D’una banda, en l’enllaç sud de N-340, en el sentit de circulació Barcelona-València es tallarà l’accés a la zona sud de Benicàssim, permetent-se la pujada cap a les urbanitzacions. També a partir del dilluns 4 a partir de les 8.00 hores, en l’enllaç sud de l’N-340, en el sentit de circulació València-Barcelona es tallarà per complet l’accés tant a la zona sud del municipi com a urbanitzacions.

Durant els dies que duren els treballs de finalització de la nova rotonda en Mohino i amb l’objectiu de minimitzar les molèsties que tota obra produeix “els veïns de les urbanitzacions de muntanya tindran dues opcions per a dirigir-se, tant al nucli urbà de Benicàssim com a Castelló. D’una banda, s’habilitarà sentit únic del trànsit pel camí masia Carmelo en direcció cap al nucli urbà i, per un altre, podran utilitzar l’eixida N-340 sentit Castelló”, ha explicat l’edil d’Urbanisme i Mobilitat, Carlos Díaz.

Al seu torn, “el servei d’autobús Benicàssim-Castelló pel Serradal no patirà cap anul·lació de parada i, encara que el temps del recorregut variarà una mica, farà la seua habitual parada en Montornés perquè els usuaris del transport públic no vegen minvat el servei”, ha conclòs Díaz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari