Benicàssim inicia la II campanya de sensibilització patrimonial “Descobreix El teu Patrimoni”

La iniciativa està dirigida a estudiants de Secundària dels centres educatius del municipi

Benicàssim inicia la II campanya de sensibilització patrimonial “Descobreix El teu Patrimoni”
05/05/2021 -

La regidoria de Desenvolupament Sostenible de l’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat la II campanya de sensibilització patrimonial “Descobreix el teu Patrimoni”.
Aquesta campanya, desenvolupada per l’empresa Arqueocas, té com a objectiu la sensibilització de la comunitat educativa de cara al patrimoni històric del municipi, posant en relleu la importància de conéixer-lo per a aprendre a respectar-lo i a conservar-lo. La iniciativa que en aquesta ocasió està dirigida a l’alumnat de primer, segon i tercer d’educació secundària dels centres educatius de Benicàssim, inclou la realització de visites guiades pels punts més representatius del municipi, com, per exemple, la Torre de Sant Vicent, el passeig de les Viles o el Castell de Montornés, així com la realització de tallers pràctics o la realització de xarrades a l’aula. A més, com a novetat enguany, es celebrarà un concurs de relat curt en el qual l’alumnat participant podrà desenvolupar la seua creativitat i estimular la seua curiositat sobre la història de Benicàssim.

“En el marc de l’Agenda 2030, la comunitat internacional ha reconegut la funció del Patrimoni Cultural com a motor per a garantir el desenvolupament sostenible, per la qual cosa juga un paper essencial la realització d’activitats educatives com aquesta, que permeten transmetre els valors de respecte i protecció del patrimoni i de la cultura de Benicàssim entre els més joves”, ha comentat la regidora de Desenvolupament Sostenible, Cristina Fernández, qui ha estat present en l’arrancada d’aquesta segona edició al costat de la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil.

Aquesta campanya, en la qual participaran més de 450 joves de Benicàssim, es troba integrada en l’ODS 11, Ciutats i comunitats sostenibles i l’ODS 4, Educació de qualitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari