Benicàssim inicia la reparació de la coberta del poliesportiu municipal

Benicàssim inicia la reparació de la coberta del poliesportiu municipal
29/11/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat les obres de reparació de la coberta del poliesportiu municipal. L’actuació consisteix en la neteja, reparació i impermeabilització de la coberta i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “es renovarà la coberta superior del pavelló poliesportiu, aïllant la mateixa de qualsevol inclemència del temps”. L’alcaldessa ha continuat dient que “aquestes obres s’inclouen dins del pla de millora d’instal·lacions esportives que tenim marcat des de l’equip de govern i dins del qual s’inclouen noves pistes de pàdel com les que s’han construït en el poliesportiu, el nou skatepark o millores en La Carrerasa; invertir en instal·lacions esportives és invertir en la salut dels nostres veïns”.

Com ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Martí, el poliesportiu municipal data de l’any 2000 “i com qualsevol instal·lació precisa ja d’una renovació integral a la qual ara, per un import de 146.000 euros, podrem donar-li una solució”. Quant a les característiques de l’actuació, Arturo Martí ha comentat que els treballs no afectaran el funcionament habitual del poliesportiu “perquè es treballarà des de fora i el pavelló no es tancarà durant l’obra pel que els esportistes podran continuar utilitzant-lo”. Les obres inclouen la neteja, reparació i impermeabilització de la coberta i canaló, fins i tot reparació de canaló, baixants i les parts de la mateixa que es troben deteriorades.

Recordar que, a més de les obres en la coberta del poliesportiu, durant les últimes setmanes també s’ha estat treballant en la construcció d’una nova pista de pàdel en aquest espai esportiu. La nova pista es localitza en part de l’espai que fins ara ocupava el frontó i que s’ha procedit a demolir. La nova pista de pàdel estarà disponible a partir d’aquesta setmana i se sumarà a les dues pistes dobles i a la pista individual ja existents en el poliesportiu municipal. A més d’això, també s’escometrà la restauració de la pista de tennis situada al costat de les pistes de pàdel, dotant-la d’un sòl diferent amb gespa artificial “i deixant aquesta pista en unes condicions òptimes per al desenvolupament de l’activitat, modernitzant la instal·lació per al gaudi de tots els veïns de Benicàssim”, ha afegit Arturo Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari