Benicàssim instal·larà sis caixes nius en diferents espais verds municipals

Benicàssim instal·larà sis caixes nius en diferents espais verds municipals
18/01/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de les regidories de Desenvolupament Sostenible i Medi Ambient, instal·larà sis caixes nius en diferents espais verds municipals amb l’objectiu posat en què els ocells disposen aquesta primavera de llocs segurs per a la nidificació i, al mateix temps, millorar la biodiversitat del municipi.

Les caixes niu que es col·locaran formen part de la campanya Tu Sumes de la regidoria de Desenvolupament Sostenible. “El mes d’octubre passat i amb motiu del Dia dels Ocells 2020, es va dur a terme un taller en el qual els participants van tindre l’oportunitat de descobrir els ocells del municipi i van decorar caixes niu, les quals s’instal·laran ara en diversos parcs i jardins de Benicàssim. A més, aquest taller va oferir l’oportunitat de reflexionar sobre els nombrosos beneficis que aporten els ocells a la nostra qualitat de vida i com podem ajudar-les amb les nostres accions diàries”, ha indicat la regidora responsable de l’àrea, Cristina Fernández.

Després de la recepció de les caixes niu, l’àrea de Medi Ambient està estudiant els emplaçaments adequats per a procedir a la seua instal·lació “perquè les caixes niu han de col·locar-se durant tardor-hivern perquè així puguen ser ocupades la primavera següent”, ha explicat l’edil de Medi Ambient, Elena Llobell.

Quant a les característiques de les caixes niu, tres d’elles són xicotetes per a pàrids, dues caixes mitjanes són per a insectívors grans i una caixa gran per a puput.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari