Benicàssim instal·la sis caixes nius en diferents espais verds

Benicàssim instal·la sis caixes nius en diferents espais verds
11/02/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de les regidories de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible, ha instal·lat sis caixes niu en diferents espais verds urbans municipals amb l’objectiu posat en què els ocells disposen aquesta primavera de llocs segurs per a la nidificació i, al mateix temps, millorar la biodiversitat del municipi.

Les caixes niu que s’han col·locat formen part de la campanya Tu Sumes de la regidoria de Desenvolupament Sostenible i van ser els participants d’un taller organitzat amb motiu del Dia dels Ocells 2020 els qui van decorar les caixes niu que durant aquesta setmana s’han instal·lat en diferents parcs i jardins de Benicàssim.

Després de la recepció de les caixes niu, l’àrea de Medi Ambient va triar els emplaçaments adequats per a procedir a la seua instal·lació ja que les caixes niu han de col·locar-se durant tardor-hivern perquè així puguen ser ocupades la primavera següent. Així, els nous espais per a ocells es localitzen al jardí de Villa Elisa, Jardí de la Mar (al costat de la Torre Sant Vicent), plaça País Valencià, parc del Trenet, parc Torre Sant Vicent i horts urbans sostenibles.

Quant a les característiques de les caixes niu, tres d’elles són xicotetes per a pàrids, dues caixes mitjanes són per a insectívors grans i una caixa gran per a puput.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari