Benicàssim instal·la senyals contra la violència al costat d'espais educatius

L’acció s’emmarca en la campanya ‘Tots els 25 són 25 de novembre’

Benicàssim instal·la senyals contra la violència al costat d'espais educatius
25/03/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria d’Igualtat, ha instal·lat senyals contra la violència al costat d’espais educatius. Dins de la campanya Tots els 25 són 25 de novembre i emmarcat en el programa d’activitats pel Mes de la Dona, el consistori ha procedit hui, 25 de març, a la instal·lació de quatre senyals similars a les de regulació del trànsit que, en aquest cas, representa a un senyal de prohibit amb forma de cor partit en dos i amb el missatge Benicàssim contra la violència.

Els espais triats han sigut la plaça País Valencià per la seua proximitat al CEIP Santa Àgueda; el parc Europa, en els voltants del CEIP Palmerar; al parc Baix Maestrat situat al costat de l’Escola Infantil Municipal Doloretes, i la zona al costat de l’Escola Infantil Municipal Pintor Tasio. La regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla, ha visitat aquest matí els treballs d’instal·lació dels senyals al costat de la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil.

Els senyals de hui se sumen a la col·locada el mes de febrer passat en la plaça de les Corts Valencianes, prop de l’IES Violant de Casalduch i com afig Vanessa Batalla, “un dels objectius d’aquesta acció és la seua connotació educativa i que arribe a tots els sectors de la població: xiquets, joves, adults, perquè tots hem de ser partícips en la lluita contra la violència”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari