Benicàssim aprova per unanimitat injectar 3 milions d'euros per a finançar ajudes a autònoms, microempreses i Pimes

Les subvencions seran compatibles amb les d’altres administracions

Benicàssim aprova per unanimitat injectar 3 milions d'euros per a finançar ajudes a autònoms, microempreses i Pimes
22/05/2020 -

El ple de l’Ajuntament de Benicàssim ha aprovat per unanimitat la injecció de 3 milions d’euros per a finançar ajudes a autònoms, microempreses i petites empreses, afectades per la crisi econòmica derivada de la propagació del Covid-19. La sessió extraordinària celebrada aquest matí ha inclòs una modificació de crèdit finançat amb romanents de tresoreria per a habilitar crèdit per a la línia Benicàssim Dinamitza dins de l’estratègia global Reactiva Benicàssim i com ha explicat el regidor d’Hisenda, Arturo Martí, “té l’objectiu posat a concedir subvencions a autònoms, microempreses i Pimes com a mesura d’impuls de l’activitat econòmica en el terme municipal de Benicàssim, que ajuden a fer front als efectes originats pel Covid-19”.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “l’aprovació d’aquesta modificació de crèdit era el pas previ per a la immediata posada a la disposició d’un total de 3 milions d’euros destinats a les nostres empreses que han patit i segueixen castigades pel Covid-19, contribuint amb aquestes ajudes al fet que puguen reobrir i mantindre els seus negocis i llocs de treball”.

La primer edil ha agraït el consens de tots els grups polítics amb representació municipal a l’hora d’aprovar aquesta nova injecció de crèdit “que se suma als 3,5 milions inicials de la línia Benicàssim Et Cuida amb la finalitat d’atendre les necessitats urgents de les persones, famílies i col·lectius més vulnerables i inclòs en el Projecte Reactiva Benicàssim. Ara era el moment d’ajudar al teixit productiu local que també se sent assotat per aquesta crisi social, econòmica i sanitària”.

Per a tramitar aquestes ajudes amb major agilitat, es crearà l’oficina Covid-19 que serà gestionada a través de l’àrea de promoció econòmica i d’ocupació on podran dirigir-se totes les sol·licituds al programa del qual podran beneficiar-se amb ajudes de fins a 3.000 euros per empresari.

Susana Marqués ha afegit que “les bases estan obertes amb la finalitat de poder atendre a totes les sol·licituds i són compatibles amb les que puguen atorgar-se per altres administracions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari