Benicàssim manté la bandera blava en les seues cinc platges

El distintiu posa en valor la qualitat dels serveis que es presten a Heliòpolis, Els Terrers, Torre Sant Vicent, Almadrava i Voramar

Benicàssim manté la bandera blava en les seues cinc platges
12/05/2021 -

Benicàssim se situa com un dels municipis de la província de Castelló més reconegut per la qualitat de les seues platges en mantindre les cinc banderes blaves en la totalitat de les seues platges. Heliòpolis, Els Terrers, Torre Sant Vicent, Almadrava i Voramar han rebut el distintiu de qualitat de les platges a nivell internacional. Per a atorgar la bandera blava es té en compte garantir la qualitat de l’aigua de la platja, la informació i educació ambiental, els serveis, instal·lacions i gestió així com la seguretat i accessibilitat.

L’edil de Platges, Elena Llobell, ha comentat que “des del consistori, a través de la brigada municipal, treballem de manera contínua en el condicionament de les nostres platges, tant en el manteniment del mobiliari urbà com en la millora dels serveis”.

La regidora de Turisme, Cristina Fernández, ha indicat que “la gran qualitat de les nostres platges ens situa en una de les destinacions turístiques per excel·lència”. L’edil ha recordat que Benicàssim és el primer municipi de la província de Castelló a rebre el distintiu que acredita al destí la condició de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana. Entre les principals iniciatives que han permés a Benicàssim aconseguir aquest distintiu es troben el seu Pla Estratègic, la seua aposta per la sostenibilitat, el tema de la formació turística, la promoció dels seus recursos de primer ordre, com els festivals de música; així com la seua orientació per a ser Destinació Turística Intel·ligent i la seua aposta per la qualitat, per l’accessibilitat, l’hospitalitat i la seua lluita contra l’intrusisme.

Per part seua, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha mostrat la seua satisfacció per mantindre el distintiu en el total de les platges del municipi “més si cap en aquest moment en el qual s’ha fet un esforç per mantindre i fins i tot augmentar les partides destinades a les platges amb l’objectiu posat a reforçar les mesures d’higiene i de seguretat addicionals perquè veïns i visitants gaudisquen de la nostra costa amb totes les mesures sanitàries requerides”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari