Benicàssim manté trobades amb professionals del sector per a impulsar la paquetització de l'oferta turística

L’ajuntament coneix en Fitur propostes per a promoure la iniciativa Benicassimexperiences.com

Benicàssim manté trobades amb professionals del sector per a impulsar la paquetització de l'oferta turística
21/05/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Turisme, treballa per potenciar el turisme experiencial amb la paquetització de l’oferta turística.
Amb aquest objectiu, i amb motiu de la celebració de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, l’alcaldessa, Susana Marqués, la regidora de Turisme, Cristina Fernández, i la tècnica de l’àrea, Mercedes Lozano, han mantingut una sèrie de reunions de treball en Fitur per a promoure la iniciativa Benicassimexperiences.com.

“Volem potenciar el sistema de reserves en línia d’hotels, paquets turístics i activitats perquè el turista que acudisca a Benicàssim gaudisca d’una experiència completa que puga incloure l’hostalatge, gastronomia i visites guiades, entre altres propostes que ofereix el nostre municipi”, ha indicat Cristina Fernández.

Una de les novetats previstes per a impulsar el turisme experiencial és realitzar paquets turístics el fil conductor dels quals siguen els esdeveniments musicals que tindran lloc a Benicàssim en els pròxims mesos. Aquesta proposta podria incloure el Benicàssim Blues Festival, esdeveniment que enguany celebrarà la seua novena edició del 18 al 19 de juny, en format reduït, readaptat a la situació actual i amb totes les mesures de seguretat sanitària.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “volem oferir al visitant experiències vivencials, un tipus de turisme demandat en els últims i amb el qual posem en valor Benicàssim, potenciant la seua història, la seua gastronomia, la seua naturalesa, els seus aspectes econòmics i tots aquells que fan de Benicàssim una destinació turística d’excel·lència”.

“L’assistència a la Fira Internacional de Turisme serveix per a conéixer noves propostes i desenvolupar iniciatives que des de l’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Turisme, ja estan treballant amb l’objecte de desestacionalitzar i oferir alternatives atractives que complementen la nostra oferta consolidada de sol i platja”, ha finalitzat Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari