Benicàssim millora la mobilitat en l'accés al cementeri

Benicàssim millora la mobilitat en l'accés al cementeri
28/09/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat les obres de millora en l’accés al cementeri municipal amb l’execució d’un nou itinerari per als vianants accessible.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha visitat al costat de la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, els treballs que s’estan duent a terme i ha explicat que “aquesta obra complementarà els treballs d’urbanització de l’entorn ja realitzats davant la pròxima obertura del tanatori municipal. És necessari que l’entorn del cementeri presente un accés adequat, i per descomptat un aspecte cuidat, concorde i integrat, i amb l’actuació que s’està executant ara es complementarà i es millorarà l’accessibilitat del lloc.

Recordar que les obres d’urbanització i enllumenat de l’entorn del tanatori finalitzades l’any passat van incloure una zona per als vianants enjardinada, amb itineraris per als vianants accessibles per a persones de mobilitat reduïda i places d’estacionament. La vorera projectada ara comptarà amb un acabat superficial en rajola de terratzo per a donar continuïtat estètica a la urbanització de l’entorn del tanatori. També es modificarà la rampa d’accés al cementeri perquè puga emprar-se des de les diferents direccions. Quant al mobiliari urbà, els bancs existents seran reubicats fora de la nova banda per als vianants i es procedirà a restituir la barana de la rampa una vegada finalitze l’obra.

Pel que fa a les instal·lacions, el projecte també inclou el disseny d’un col·lector de recollida d’aigües “per a evitar l’abocament d’aigua a la nova vorera projectada”, així com la renovació de la xarxa de proveïment d’aigua potable existent, ha explicat la regidora Elena Llobell qui ha informat a més que el pressupost base de licitació aconsegueix els 24.134 euros i l’obra té un termini d’execució d’un mes pel que el nou itinerari per als vianants estarà operatiu per a la celebració de Tots els Sants.

Finalment afegir que en matèria d’accessibilitat durant el 2020 es va actuar en aquesta zona, en aquest cas amb l’execució d’una rampa d’accés a l’ampliació del cementeri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari