Benicàssim mostra el seu costat més solidari en la Marxa Contra el Càncer de Mama

La novena edició congrega congrega al voltant de 300 persones participants

Benicàssim mostra el seu costat més solidari en la Marxa Contra el Càncer de Mama
17/10/2021 -

Benicàssim ha sumat solidaritat aquest matí amb motiu de la celebració de la Marxa contra el Càncer de Mama. Sota el lema “Corre por el lazo rosa”, la novena edició ha congregat al voltant de 300 persones els qui han participat en la marxa que ha recorregut diversos vials del municipi i han sigut un símbol de participació, suport i solidaritat amb les persones i les famílies que pateixen aquesta malaltia.
Entre els participants no han faltat membres de la corporació municipal encapçalada per l’alcaldessa, Susana Marqués, que han completat el recorregut al costat de les reines de les festes, Carla Soriano i María Eixau, i les dames Andrea Martí, Alicia Pallarés i Emma Badenes.
L’alcaldessa ha indicat que “ja són nou les edicions en les quals Benicàssim s’uneix per a participar en aquesta marxa que pretén conscienciar-nos en la importància de la cura i per a instar que es continue apostant per la investigació, perquè són la clau per a véncer aquesta malaltia”. Susana Marqués ha afegit que “hui, des de Benicàssim i amb la participació d’unes persones volem sumar-nos a aquesta ona de solidaritat i manar ànim i esperança a totes les dones que estan batallant contra la malaltia”.

L’eixida ha estat organitzada per la junta local de l’Associació Espanyola contra el Càncer (Aecc) en col·laboració amb el consistori i establiments locals. Abans de l’inici de la marxa els participants han pogut adquirir marxandatge de l’entitat i la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Benicàssim, Rosa Mari Gil, ha agraït “la solidaritat i implicació de la societat de Benicàssim, ja que tots els fons recollits es destinaran directament a l’Aecc per a investigació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari