Benicàssim obri les noves taquilles del Teatre Municipal

L’ajuntament ha finalitzat les obres en l’espai cultural que també han inclòs la impermeabilització del sostre i la façana

Benicàssim obri les noves taquilles del Teatre Municipal
14/12/2020 -

El Teatre Municipal de Benicàssim ja compta amb noves taquilles. L’ajuntament ha finalitzat les obres en l’espai cultural que ja disposa de dues taquilles instal·lades en el baix de la nova zona del teatre i com ha explicat el regidor de l’àrea, Javier Alonso, en compliment de la norma vigent relativa a accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, el nou espai permet l’aproximació a usuaris amb mobilitat reduïda i compta amb dues safates escorredores per a l’adquisició d’entrades”. Com s’ha pogut comprovar aquest cap de setmana, el nou espai compta amb unes pantalles molt visibles per als assistents que poden veure la distribució de la sala per a elecció dels seients. “La taquilla que hi havia fins al moment eren de xicotetes dimensions i és una millora que hi havia arracada des de fa temps per a poder ampliar tant l’espai com el personal i donar un millor servei».

El nou recinte de taquilles a l’interior de l’edifici annex al teatre queda delimitat i separat de les escales i corredor que uneixen est amb la planta semisoterrani del teatre, mitjançant la disposició d’una tabiqueria modular i desmuntable amb parts opaques i parts de vidre translúcid. L’obra també ha comportat a una distribució de l’espai interior ja que s’ha canviat el sentit de la porta existent d’accés a la zona d’actuació. Aquesta porta obri cap al corredor al costat del vestíbul d’accés a l’edifici, en lloc d’obrir cap a l’interior del recinte com fins ara.

L’obra també ha contemplat una sèrie de millores a l’interior de l’immoble, com la impermeabilització del sostre i la façana. El canvi de la soga de maniobra de l’escenari i un nou accés a la zona dels aires condicionats són unes altres de les actuacions incloses.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha recordat que l’obra executada en el Teatre Municipal culmina tot el treball d’adequació de l’espai en el qual s’inclou la reforma dels camerinos i la renovació del pati de butaques, entre altres, “tota una sèrie de millores sempre encaminades a oferir una major comoditat i seguretat dels usuaris del teatre”.

Quant a les mesures de seguretat sanitària establides, la sala del Teatre Municipal continua amb una reducció de l’aforament al 25%, establint-se en 134 persones. La distribució del públic és de manera individual sent una butaca ocupada, dos lliures i així successivament garantint amb això la distància social de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari