Benicàssim ofereix 90 places per a l'escola esportiva al juliol i 25 per al mes d'agost

El termini d’inscripció comença el dilluns 11 de maig i el pagament s’ha de fer en línia

Benicàssim ofereix 90 places per a l'escola esportiva al juliol i 25 per al mes d'agost
06/05/2021 -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicàssim posa en marxa una nova edició de l’escola esportiva d’estiu dirigida als menors de 5 a 12 anys (nascuts entre l’1 de gener del 2009 i l’1 de juliol del 2016) “i, igual que l’any passat, s’establirà tota una sèrie de mesures de seguretat sanitària per a continuar oferint aquesta activitat amb la qual els xiquets i xiquetes poden practicar esport d’una forma lúdica”, ha comentat l’edil responsable, Arturo Martí.

Les inscripcions s’obriran dilluns que ve 11 de maig a través de la secció d’esports de la web municipal (i el pagament només es pot realitzar de manera en línia en https://reservasdeportes-benicassim.deporsite.net/inscripcion-actividades) i com indiquen des de la regidoria d’Esports, per a evitar errors, és aconsellable donar-se d’alta en la plataforma abans de la data d’inscripció.

L’Escola esportiva d’estiu es prolongarà en dos períodes, del 28 de juny al 31 de juliol i del 2 d’agost al 3 de setembre, en horari de 8.00 a 14.00 hores. S’oferiran 90 places per a la primera opció i 25 places per a la segona opció, i el preu de cadascuna és de 125 euros.

Per al desenvolupament de l’escola esportiva es duu a terme una programació d’activitats distribuïda per dies i aprofitant les hores de menor calor per a practicar activitats lúdic-esportives a l’aire lliure, per a després a realitzar esports, activitats i tallers a l’interior del poliesportiu. També de manera especial, i tenint en compte les necessitats normatives que estiguen vigents, es podrà realitzar un altre tipus d’activitats. “Perquè els usuaris estiguen informats al moment de tota la normativa, informació i la normativa establida poden subscriure’s al compte de Telegram EV Polideportivo Benicàssim”, ha finalitzat Martí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari