Benicàssim convertirà en zona de vianants a la nit el carrer Sant Tomàs i Avinguda Castelló a partir del divendres 18

La mesura s’allargarà durant els dijous, divendres i dissabte fins al Pont d’Octubre

Benicàssim convertirà en zona de vianants a la nit el carrer Sant Tomàs i Avinguda Castelló a partir del divendres 18
12/06/2021 -

Benicàssim encara una nova temporada i, dins de les mesures a adoptar per a millorar la seguretat dels vianants i afavorir al sector de l’hostaleria, el consistori reprén la iniciativa de convertir en zona de vianants el carrer Sant Tomàs i l’avinguda Castelló durant els dijous, divendres i dissabte.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha presidit aquesta setmana una reunió amb les àrees municipals implicades (Sanitat, Seguretat, Mobilitat i Activitats) i representants de l’Associació d’Empresaris i Hostalers de Benicàssim (Ehosbe) i l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) per a consensuar la iniciativa. Els assistents a la reunió van valorar de manera positiva l’aplicació de la mesura durant l’estiu passat. Per part seua, l’alcaldessa va manifestar que repetir la iniciativa “afavorirà el trànsit de persones respectant la distància de seguretat i l’ampliació de terrasses garantint les mesures de seguretat Covid-19”.

Coincidint amb el IX Benicàssim Blues Festival, el tancament del principal vial del nucli urbà de Benicàssim començarà divendres que ve 18 de juny. A les 19.30 hores es procedirà al tancament del carrer i a la retirada de vehicles. El tancament al trànsit es prolongarà fins a les 02.00 hores per a garantir el correcte desallotjament.

La novena edició del Benicàssim Blues Festival comptarà amb dos concerts, un el divendres 18 a la nit i un altre el dissabte 19 a la vesprada, “per a aprofitar l’hora del sopar i amb la intenció que les persones que vinguen al festival, bé abans o bé en acabar, puguen gaudir de la gastronomia de Benicàssim”, ha indicat la regidora d’Activitats i Turisme, Cristina Fernández.

Després del Benicàssim Blues Festival, el tancament al trànsit de 19.30 a 02.00 hores es prolongarà durant els dijous, divendres i dissabte, i el Pont d’Octubre i la mesura s’adaptarà i serà conforme a les mesures sanitàries i de seguretat establides per part de les autoritats competents.

D’altra banda, recordar que, amb l’objectiu posat a alleujar la càrrega fiscal i contribuir al fet que l’impacte econòmic negatiu patit a conseqüència de la pandèmia pel Covid-19 no s’agreuge, l’Ajuntament de Benicàssim manté suspés el pagament per ocupació de via pública als sectors de l’hostaleria i el comerç durant el present exercici.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari