Benicàssim posa a punt les instal·lacions dels centres educatius

L’ajuntament prepara els col·legis per a poder oferir les ‘Escoles d’estiu’ amb totes les garanties de seguretat sanitària

Benicàssim posa a punt les instal·lacions dels centres educatius
17/05/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim continua amb les tasques de manteniment en els col·legis públics durant aquest temps en el qual l’activitat presencial en els centres educatius es manté suspesa. La regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, ha comentat que “els conserges, juntament amb operaris de la brigada de municipal, estan realitzant tota una sèrie d’obres de manteniment en el menor temps possible ja que en estar paralitzada l’activitat docent es poden fer tasques que durant l’horari lectiu són més complicades d’executar”. L’edil ha explicat que, entre altres actuacions, en el CEIP Santa Águeda s’han fet tasques de manteniment en tot el centre, a més de reparar la coberta de la zona del menjador i la cuina, millorar els banys de la zona del menjador i s’ha procedit al manteniment dels taulells de tot l’edifici. En el CEIP Palmerar també s’ha realitzat tota una sèrie de reparacions de manteniment, d’obra de paleta, fusteria i lampisteria.

D’altra banda, l’alcaldessa, Susana Marqués, ha informat que l’Ajuntament de Benicàssim està treballant en la reobertura dels centres educatius “perquè els col·legis puguen acollir les ‘Escoles d’estiu’ que, com cada temporada estival, permeten la conciliació laboral i familiar i que en la situació actual es fa més que necessari”. L’alcaldessa ha afegit que quan s’arribe a la fase de desescalada que permeta la reobertura dels centres educatius, “l’ajuntament farà un treball exhaustiu de desinfecció en les zones comunes que se sumaran als treballs que es realitzen a l’interior de les aules. Així, la volta als centres educatius comptarà amb totes les garanties de seguretat sanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari