Benicàssim posa a punt la Biblioteca de la Mar Heliòpolis

Benicàssim posa a punt la Biblioteca de la Mar Heliòpolis
26/05/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha realitzat la posada a punt de la Biblioteca de la Mar Heliòpolis. L’espai cultural a peu de platja reobrirà les seues portes el pròxim 1 de juliol i com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Javier Alonso, “hem adequat l’espai amb una sèrie de reparacions d’elements que estaven deteriorats com pot ser la substitució de la coberta”. Dins de les millores s’ha pintat l’exterior de la biblioteca “amb el que donem una nova imatge a aquest espai cultural que és tan utilitzat pels veïns i visitants de la zona sud del municipi”, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, que ha visitat l’espai al costat del regidor de Cultura, Javier Alonso, i el regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz.

En matèria cultural, aquesta setmana continua l’activitat a l’Espai de la Música dins de la programació de Torna a l’Espai. El divendres 28 de maig a les 19.00 hores el públic infantil té una cita amb la companyia de titelles La Matatena i el seu espectacle “El panadero y el diablo, recomanat per a menors a partir de 4 anys.

El dissabte 29 de maig a les 19.00 hores és la segona cita teatral dins de la I Mostra de Teatre Amateur, un cicle organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicàssim i la Federació Valenciana de Teatre Amateur. Per a aquest mes de maig la companyia Teatro en Construcción interpretarà “Siete gritos en el mar”. En un transatlàntic amb destinació a Sud-amèrica, huit passatgers de primera classe són convidats a gaudir del sopar de Nit de Nadal en la taula del capità, però aquest té una cosa important per revelar-los, un fet que canviarà el destí de les seues vides, que ens permetrà veure com són en realitat, amb les seues misèries i amb la seua veritat. Aqueixa nit se sentiran set crits en la mar. Quant a la fitxa artística, Marco Altuve interpretarà a l’oficial; J. Ginés Bas, capità; Roberto Rodríguez serà Joan de Santillana; Daniel Orts el professor; María José Vives serà Nina; Matías González Pinos interpretat per Adolfo Pertus; Laura L. Orts serà Mercedes; Vicent Bonmati, Zabala; Vera Cosario interpretarà Harrison; Estefanía Botella Pelegrín com Julia; i Javier Marrroquí serà tripulant de tercera.

L’accés a cadascun dels espectacles lliure, però es requereix entrada “que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació. L’horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat.

Finalment, en en Teatre Municipal, per a aquesta setmana està prevista la projecció de “El olvido que seremos”, el divendres 28 i el dissabte 29 a les 19.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari