Benicàssim potencia el comerç de proximitat a través de l'aplicació Zoco

El Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià acull un taller dirigit als comerciants per a traure un major rendiment a l’aplicació

Benicàssim potencia el comerç de proximitat a través de l'aplicació Zoco
24/11/2020 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benicàssim continua amb la campanya de promoció del comerç local a través de l’aplicació mòbil Zoco per la qual els comerciants i els compradors es poden comunicar a un sol clic. Des de la seua posada en marxa durant el mes de juliol, l’App ja compta amb prop de 80 comerços i serveis professionals adherits i al voltant de 350 usuaris, i com comenta la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, “l’aplicació es va posar en marxa després de la necessitat que es va detectar durant el primer estat d’alarma de tindre un canal de comunicació directa entre clients i comerciants, fàcil d’usar, gratuït i a través del telèfon mòbil; un canal que en la situació actual continua cobrant importància”.

Amb l’objectiu posat a augmentar l’efectivitat de l’aplicació i potenciar els negocis locals la regidoria de Comerç ha programat hui en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià un taller dirigit als comerços de Benicàssim. “Durant dues hores, els assistents podran adquirir informació sobre com traure-li un major rendiment a aquesta aplicació amb la qual des de la regidoria estem apostant per a acostar el comerç local, de proximitat, a través del telèfon mòbil”.

L’app Zoco és un encreuament entre un xat i una botiga en línia, però simplificada al màxim perquè puga utilitzar-la qualsevol usuari i perquè puga adaptar-se a la majoria de productes. Així, un comerç pot donar-se d’alta, crear el seu catàleg i començar a vendre en qüestió de minuts. En disposar d’un xat el venedor pot comunicar-se amb el client de manera similar a com el farien a la seua botiga física, mantenint el tracte directe i pròxim que caracteritza al comerç de Benicàssim. L’aplicació mòbil, d’ús gratuït, està disponible tant per a iPhone com per a dispositius Android i es pot descarregar directament des de la web www.getzoco.com així com a través del Qr disponible en els comerços de Benicàssim adherits a aquesta iniciativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari