Benicàssim prepara les seues platges per a Setmana Santa

Benicàssim prepara les seues platges per a Setmana Santa
30/03/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim està ultimant tots els preparatius perquè les platges estiguen a punt per a Setmana Santa. Des del consistori es coordina el dispositiu per a la seua neteja, col·locació de passarel·les, papereres i l’adequació de l’entorn per a l’ús i gaudi de veïns i turistes de proximitat.

Com ha explicat la regidora de Platges, Obres i Serveis, Elena Llobell, durant aquests dies es treballa en la recol·locació de totes les passarel·les d’accés al litoral, l’anivellament de l’arena així com la instal·lació de papereres i quant a la neteja, es realitza amb dos equips de neteja i maquinària.

La brigada d’obres i serveis també ha procedit a la instal·lació de nous lavabos públics en el passeig marítim.

Dins dels preparatius en la costa de Benicàssim per a Setmana Santa s’inclou el servei de salvament i socorrisme que es posarà en funcionament divendres que ve dia 2 i es prolongarà fins a l’11 d’abril. El servei s’estendrà al llarg de tota la costa, a les platges Heliòpolis, Els Terrers, Torre Sant Vicent, Almadrava i Voramar i s’han distribuït 7 postes sanitàries i 15 torres de vigilància. Durant aquest període de Setmana Santa, les platges comptaran amb un operatiu de 20 socorristes, dos patrons, un cap de platja, un DUE i un tècnic sanitari. L’horari del servei serà de 10.30 a 20.00 hores. L’edil de Seguretat, Natividad Alonso, ha informat que “activem el servei de salvament i socorrisme perquè l’ús i gaudi de les nostres platges es realitze amb la màxima seguretat. Un operatiu que, una vegada finalitze la Setmana Santa es reactivarà l’1 de juny”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari