Benicàssim programa cinema d'estiu en el CEIP Palmerar

Benicàssim programa cinema d'estiu en el CEIP Palmerar
16/07/2022 -

Benicàssim continua amb el seu programa de dinamització i oci en la zona sud del municipi amb la programació del cicle ‘Dimecres de Cinema’ que es desenvoluparà en la zona d’esbarjo del CEIP Palmerar. Com comenta l’alcaldessa, Susana Marqués, “durant tot l’hivern s’han anat realitzant activitats d’oci familiar i infantil en diferents parcs de la localitat sent el parc d’Europa, en la zona sud del municipi, dels més concorreguts amb més de 500 xiquets i joves participant de les activitats programades dins de la iniciativa ‘Juguem a la Placeta’. Per això, ara seguirem amb un atractiu programa de cinema d’estiu nocturn”.

Així, l’activitat d’oci es traslladarà al pati del CEIP Palmerar amb la iniciativa “Dimecres de Cinema” que es desenvoluparà els dies 20 i 27 de juliol i 3 i 10 d’agost a les 21.30 hores. L’accés és gratuït i des del consistori es disposaran cadires per a gaudir del visionat.

Com ha explicat la regidora de Joventut, Vanessa Batalla, “hem programat la projecció de quatre pel·lícules dirigides a tots els públics per a continuar afavorint amb això l’oci en família durant la temporada estival”. La programació començarà dimecres que ve 20 de juliol amb la pel·lícula En guerra con mi abuelo. El dia 27 serà el torn de Tom i Jerry, mentre que per al mes d’agost, en concret per al dia 3 està prevista la pel·lícula Padre no hay más que uno 2, i finalment, Uno más de la familia es projectarà el dia 10.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari