Benicàssim programa cultura i espectacles per a tots els públics com a avantsala al dia de Sant Tomàs de Villanueva

Benicàssim programa cultura i espectacles per a tots els públics com a avantsala al dia de Sant Tomàs de Villanueva
22/09/2021 -

Benicàssim continua amb la programació festiva en honor a Sant Tomàs de Villanueva que es prolongarà fins al dissabte 25. Com a avantsala al dia del patró de l’Església del municipi, el programa de festes contempla per a la jornada d’aquest dimarts un nou espectacle per al gaudi de tots els públics. La plaça de les Corts Valencianes acollirà a partir de les 18.30 hores un canta-jocs que combinarà la música, el circ i la diversió.

A més de l’activitat dirigida sobretot al públic infantil, la jornada festiva de hui contempla una nova proposta dins de la iniciativa Nit de l’Art de Benicàssim. En aquest cas, l’artista Juana Varela presenta “Pre-Broken”, un espectacle de dansa contemporània d’experimentació que trenca amb l’equilibri per a parlar a l’espectador dels sentiments reprimits i disfressats, de la ruptura i de la cerca d’un nou ressorgir vital. L’espectacle de dansa contemporània i performance tindrà lloc en la plaça Constitució a partir de les 19.30 hores.

Les propostes culturals continuaran a les 20.00 hores en el Teatre Municipal amb la representació “Belada de los tres inocentes” a càrrec de la Asociación Cultural Amigos del Teatro.
Ja a la nit està prevista l’actuació “The Got Talent Musical” en el recinte de festes; un espectacle amb el qual els assistents podran gaudir de música, ball o acrobàcies.

Quant a la jornada de demà dimecres, dia de Sant Tomàs de Villanueva, la programació prevista contempla la missa en honor al patró de l’Església a les 12.00 hores i després d’això, si les condicions meteorològiques ho permeten, tindrà lloc la processó pels carrers Sant Tomàs i Avinguda Castelló fins al Nou Complex Parroquial. A les 13.00 hores està programada la visita homenatge als majors José Socarrades Tárrega i Rosa Casañ Ramón.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari