Benicàssim programa trobades literàries a peu de platja

Pere Estupinyà serà l’encarregat d’obrir aquest dilluns 24 la quarta edició de ‘Què lligen els nostres escriptors?’

Benicàssim programa trobades literàries a peu de platja
25/06/2022 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Cultura, programa una nova edició de les trobades literàries a peu de platja. L’Espai Cultural Vila Ana de Benicàssim acollirà a partir d’aquest dilluns 27 de juny la quarta edició de ‘Què lligen els nostres escriptors”, una cita literària que es desenvoluparà durant els dilluns de juliol i agost i que com ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “brindaran als assistents l’oportunitat de conversar amb els escriptors convidats, conéixer els seus gustos i recomanacions literàries en un marc incomparable com és Vila Ana, tot un referent en equipament cultural a la vora de la mar”. Recordar que Benicàssim compta amb Biblioteques de la Mar des de 1992, “sent pioners en obrir centres de lectura a peu de platja”.

El regidor de Cultura, Javier Alonso, ha desgranat la programació de la present edició que arrancarà aquest dilluns amb Pere Estupinyà. Bioquímic i divulgador científic, dirigeix i presenta el programa “El Cazador de Cerebros” en TVE, és col·laborador científic del “A Vivir que son 2 días” en la Cadena Ser i ha publicat cinc llibres de divulgació, entre ells “El Ladrón de Cerebros”, “S=EX2: La Ciencia del Sexo” o “A Vivir la Ciencia”. La seua carrera com a professional de la comunicació científica va començar en 2001 de la mà d’Eduard Punset en REDES, en 2007 va guanyar la prestigiosa beca Knight Science Journalism Fellowship del MIT, i es va mudar als EUA on va viure 7 anys treballant per al MIT, els Instituts Nacionals de Salut (NIH), el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) i escrivint per a mitjans com El País, La Vanguardia, Agència SINC, National Geographic, Scientific American, etc.

“Amb Pere Estupinyà donarem l’inici a la quarta edició que engloba un total de deu trobades literàries cada dilluns de juliol i agost a les 20 hores. L’accés és lliure però es requereix reserva prèvia, des del dimarts anterior a cada trobada, a partir de les 9.30 hores, en wwww.benicassimcultura.es”, ha afegit Javier Alonso.

Quant a la programació, el poeta Benjamí Prado estarà el dilluns 4, la dramaturga Paz Palau el dia 11, l’historiador Miquel del Pou el 18 de juliol, i el mes de juliol es tancarà amb el periodista i escriptor Manuel Jabois el dia 25. A l’agost, Vila Ana rebrà a l’antropòleg Manuel Delgado (dilluns 1), l’escriptor i divulgador José Manuel López Nicolás (dia 8), el periodista Ramón Lobo (dia 15), l’escriptora Olga Merino (dilluns 22) i el cicle el tancarà l’escriptora Laura Fernández el dia 29.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari