Benicàssim programa un taller per a conscienciar sobre l'assetjament a les dones en espais públics

La campanya “StandUP contra l’assetjament de carrer” arriba aquest dilluns a Benicàssim

Benicàssim programa un taller per a conscienciar sobre l'assetjament a les dones en espais públics
19/12/2021 -

En el marc del conveni entre l’Ajuntament de Benicàssim i la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló s’ha programat el taller “StandUP contra l’assetjament de carrer”.

L’activitat tindrà lloc demà dilluns, a partir de les 17.00 hores, en el local de l’Escola Per a Adults (EPA) i com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, “forma part del programa d’accions que impulsem des de l’Ajuntament per a promoure una societat lliure de violència i aconseguir una igualtat real i efectiva entre homes i dones”. “Al costat de la Fundació Isonomia treballem en campanyes de sensibilització, accions i formació en matèria d’igualtat i que se sumen a les accions que des del consistori realitzem cada mes dins de la campanya Tots els 25 són 25 de novembre per a sensibilitzar i implicar a tota la societat en la lluita contra la violència de gènere”, ha recordat l’alcaldessa.

La regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla, ha explicat que “l’activitat té l’objectiu d’oferir a totes les dones un conjunt d’eines que els permeta intervindre de manera segura quan pateixen o presencien comportaments d’assetjament en espais públics”.

Com han explicat des de la Fundació Isonomia, l’activitat del dilluns és una acció de Hollaback!, L’Oréal Paris i Fundació Dones que pretén posar fi a la violència masclista i empoderar a les dones, aprofitant la metodologia 5D de Hollaback! per a la intervenció de manera segura, tant quan s’és testimoni com quan s’experimenta una situació d’assetjament sexual en espais públics. En el taller s’aportarà un conjunt d’eines clares, adaptables i provades per persones expertes que han demostrat reduir la prevalença de l’assetjament de carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari