Benicàssim reobri els horts urbans sostenibles

L’ajuntament limita a cinc persones l’aforament permés en la parcel·la municipal per a garantir la seguretat dels usuaris

Benicàssim reobri els horts urbans sostenibles
15/05/2020 -

Benicàssim ha reobert aquesta setmana els horts urbans sostenibles. Com ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, “l’ajuntament ha establit una sèrie de mesures de prevenció per a garantir la seguretat sanitària a l’interior d’aquest espai municipal”. Així, cada adjudicatari de la cessió d’un hort individual de la parcel·la situada al carrer Carta Pobla podrà accedir una vegada cada tres dies a l’hort urbà i durant un termini màxim de 2,5 hores. Així mateix, durant la seua estada en l’hort urbà els usuaris no podran utilitzar les zones comunes i hauran de mantindre les adequades condicions de seguretat sanitària establides, per la qual cosa hauran de portar equips de protecció com a guants i màscares i hauran de respectar la distància mínima de seguretat, de dos metres.

Quant a l’aforament, no es podrà superar diàriament el 25% de l’aforament en la parcel·la municipal pel que, donades les dimensions, el nombre màxim permés de persones autoritzades a l’interior serà de 5 persones. A més, tots els usuaris hauran de portar el carnet identificatiu quan acudisquen als horts, ja que els podrà ser requerit en qualsevol moment per a identificar-los. Finalment, els punts de contacte comú, com accessos i contenidors, entre altres, seran desinfectats diàriament per al qual es comptarà amb la coordinació dels serveis extraordinaris de neteja i desinfecció, activats des de l’inici de l’estat d’alarma i que donen cobertura a tot el municipi de Benicàssim, posant l’accent en els espais més vulnerables i transitats per a evitar la propagació del Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari