Benicàssim reactiva la cultura amb 11 actuacions a l'Espai de la Música

Benicàssim reactiva la cultura amb 11 actuacions a l'Espai de la Música
23/03/2021 -

Benicàssim continua recuperant a poc a poc el pols cultural. Després de la reobertura del Teatre Municipal, el Centre Cultural Melchor Zapata i la Sala Escena ara és el torn de reprendre l’activitat cultural a l’Espai de la Música Mestre Vila.

Com explica el regidor responsable de l’àrea, Javier Alonso, “amb l’objectiu posat a continuar impulsant la cultura segura amb una programació d’activitats variada, de qualitat, per a tots els públics i complint amb totes les mesures de seguretat sanitària establides, recuperem ‘Torna a l’Espai’ amb onze actuacions que es desenvoluparan durant aquest mes de març i el mes d’abril”.

La programació a l’Espai de la Música començarà aquest divendres 26 de març a les 19.00 hores amb dos joves talents de la música de corda, Pablo Turlo al violí i Ausiàs Parejo a la guitarra, que conformen el grup 10 Strings Duo. El públic assistent gaudirà del virtuosisme d’aquests joves a través de “De Paganini a Piazzolla”, un concert en el qual cap la música escrita i la improvisada, el lirisme i la tècnica precisa.

El dissabte 27 de març a les 12.00 hores estarà reservat per al públic infantil de la mà de la companyia Teatre Conino Gurillo i l’espectacle “La conina viatgera”, dirigit per Carles Benlliure i interpretat per Joan Manuel Gurillo. Un divertit pallasso emprendrà un viatge amb una xicoteta que li visita i junts viuran diferents aventures als que els acompanyaran els xicotets assistents. L’obra és en valencià i està recomanada per a menors a partir de 4 anys.

L’accés a cadascun dels espectacles és lliure, però es requereix entrada “que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació”, ha comentat Javier Alonso. L’horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores “i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació”, ha afegit l’edil.

Quant a les mesures de seguretat sanitària, en el cas de les activitats per a adults la distribució del públic serà de manera individual mentre que per a la programació infantil els menors podran asseure’s al costat d’un adult, “i en tot moment seguirem el protocol establit per les autoritats competents perquè Benicàssim no perda el pols cultural i continue sent tot un referent a la província, però sobretot de la cultura segura”, ha comentat sobre aquest tema l’alcaldessa, Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari