Benicàssim realitza el primer sorteig del Pot de Nadal

La campanya reparteix els primers cinc xecs de 100 euros per a gastar-los en comerços del municipi

Benicàssim realitza el primer sorteig del Pot de Nadal
23/12/2020 -

Silvia Ordóñez, Marilo Castell, Carmen Cortés, M.ª Trinidad Martínez i Patricia García han sigut les afortunades en el primer sorteig nadalenc del comerç local que s’ha celebrat aquest matí a Benicàssim. La plaça Constitució ha acollit el sorteig que ha comptat amb l’assistència de la regidora de Comerç, Vanessa Batalla, membres de l’equip de govern i representants de l’Associació de Comerços i Serveis Professionals (Acoserbe). Els cinc agraciats rebran un xec de 100 euros per a gastar-lo en els comerços adherits a la campanya de dinamització comercial durant aquests dies de Nadal. Per a la present edició participen fins a 51 comerços de Benicàssim.

Després d’aquest primer sorteig, el Pot de Nadal continua ja que les compres realitzades en els pròxims dies permetran participar en el segon sorteig que es realitzarà el pròxim 4 de gener i del qual eixiran cinc nous guanyadors.

D’altra banda, a més de la dinamització comercial, la programació nadalenca ha continuat aquest migdia a l’Espai de la Música Mestre Vila amb l’obra de teatre infantil El conte de l’àvar de La Pinzón. A la vesprada, de 17.00 a 20.00, el Casal Jove té preparada l’activitat de cuina nadalenca. La programació continuarà el 25 de desembre, dia de Nadal, a les 19.00 hores a l’Espai de la Música amb el cicle Torna a l’Espai amb el jazz manouche de Fabian Barraza Gypsy Connection. A partir de hui, les entrades per a acudir als espectacles programats a l’Espai de la Música es recolliran el mateix dia de l’actuació. Finalment, el dia de Nadal també tindrà espai per al cinema en el Teatre Municipal amb la projecció de Sentimental a les 19.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari