Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal

Els aparadors de Bessones, Papereria Vallejo i Floristeria Isabel han sigut els més votats

Benicàssim realitza el segon sorteig del Pot de Nadal
03/01/2020 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Benicàssim ha realitzat aquest migdia el segon sorteig del Pot de Nadal amb el qual es tracta de fidelizar les compres en els comerços de la localitat. L’Oficina de Turisme ha acollit el sorteig que ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Susana Marqués, la regidora de Comerç, Vanessa Batalla, la tinenta d’alcalde, Cristina Fernández, i la representant de l’Associació de Comerços i Serveis Professionals (Acoserbe), Lydia Martín. Han sigut dos menors que, com a mans innocents, han extret els bitllets dels tiquets que els clients han depositat en l’urna del Pot de Nadal al llarg de la campanya.

Javier José Fuentes Asín i Marga Barrachina han sigut els guanyadors dels dos xecs regal per import de 295 euros per a gastar-ho en els comerços locals adherits a la campanya. Així mateix, s’ha realitzat el sorteig d’un tercer xec per import de 240 euros i el beneficiari ha sigut Chimo Bueso. Totos ells s’uneixen a Claudia Bellido i Carolina Ruiz, guanyadores dels dos primers xecs de la present edició. Com s’estipula en les bases, el premi haurà de gastar-se en un mínim de cinc comerços adherits a la campanya.

D’altra banda, l’Oficina de Turisme també ha acollit el lliurament de premis als tres comerços guanyadors del concurs d’aparadors. Bessones, Papereria Vallejo i Floristeria Isabel han sigut els establiments més votats pels participants en la Ruta dels Aparadors i en la qual han participat més de vint comerços.

Amb aquest sorteig, Benicàssim entra en la recta final de la programació de Nadal que conclourà el diumenge 5 amb la celebració de la cavalcada de Reyes que començarà a les 17.30 hores des del Pont de Ferro i discorrerà pel carrer Sant Tomàs, Avinguda Castelló, fins al nou complex parroquial on es realitzarà l’Adoració al Xiquet Jesús. Abans d’això, el carter real estarà aquesta vesprada a les 17.30 hores en la carpa de festa per a recollir les cartes dels xiquets i xiquetes de Benicàssim. Aquest acte s’emmarca dins de la programació de la fira infantil i juvenil Beni Nadal que va començar ahir i continua aquesta vesprada i demà en horari de 17 a 20 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari