Benicàssim fa tasques de desbrossament al camí La Ratlla

Benicàssim fa tasques de desbrossament al camí La Ratlla
10/10/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la brigada municipal d’obres i amb la col·laboració de la Policia Local i el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, ha iniciat una sèrie de tasques de desbrossament i neteja de vegetació adventícia en diferents punts del municipi. La regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, ha explicat que “el programa d’actuacions previst a realitzar durant les pròximes setmanes ha començat en el camí La Ratlla on s’ha procedit a efectuar treballs de neteja i desbrossament per a evitar que hi haja obstacles en la via i que puguen molestar als usuaris d’aquest camí”.

Entre les tasques que es realitzen es troben la retirada i desbrossament de vegetació adventícia així com l’eliminació de possibles branques que envaïsquen el carril. Unes tasques que es duen a terme per part de la brigada municipal d’obres amb maquinària especialitzada de la Diputació de Castelló. El regidor de Seguretat, Javier Alonso, ha comentat que “per a realitzar millor les labors de desbrossament en un tram del camí de la Ratlla es va tallar al trànsit durant l’execució de l’actuació amb la qual reforcem la seguretat viària en aquest vial”.

A més del camí La Ratlla, treballs que ja han finalitzat, durant els pròxims dies s’actuarà en altres zones del municipi com El Serradal o el camí Palmerar, “atenent amb això demandes veïnals”, ha afegit Elena Llobell, responsable també de l’àrea d’Atenció Ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari