Benicàssim reprén de manera gradual l'activitat en el poliesportiu municipal

La gimnàstica rítmica, el patinatge i el multiesport per a joves es reprén el dilluns 22

Benicàssim reprén de manera gradual l'activitat en el poliesportiu municipal
18/03/2021 -

El poliesportiu municipal de Benicàssim reprendrà a partir del dilluns, i de manera gradual, l’activitat esportiva a l’interior del pavelló. Com explica el regidor d’Esports, Arturo Martí, “conforme a la situació sanitària actual per la Covid-19 i a les resolucions publicades per la Conselleria de Sanitat, les activitats destinades als joves com són la gimnàstica rítmica, el patinatge i el multiesport, es reprendran a partir del dilluns 22 de març”. A més del protocol establit quant a la neteja i la desinfecció de les instal·lacions, els usuaris hauran d’utilitzar de manera obligatòria la màscara a l’interior del pavelló.

Serà a partir del dilluns 29 de març quan es reprenguen les classes dirigides de pàdel i tennis. En aquest cas, a causa de les restriccions en els grups d’activitats dirigides d’adults a quatre persones, “l’activitat es desenvoluparà atenent la norma de quatre alumnes en pista, un alumne fent treball fora de pista i s’anirà girant”, continua explicant Arturo Martí.

Quant a les classes de tenis, s’establiran dos grups. L’edil ha informat que als qui van abonar el primer trimestre d’activitat de padel o tenis, “se’ls compensarà els dies pagats i no gaudits durant el tancament de les instal·lacions i se’ls restarà aquest període en l’abonament del segon trimestre”. La renovació dels alumnes inscrits en el primer trimestre comença hui i es prolongarà fins al 29 de març, mentre que les places lliures es posaran a la disposició dels interessats a partir del 30 de març.

La resta d’activitats esportives que es realitzen a l’interior del pavelló, com pots ser, les activitats dirigides entre les quals s’inclouen ioga, pilates, batuka, entre altres “s’aniran reprenent conforme a la normativa sanitària ho permeta”. Pel que fa a la Piscina Municipal de Benicàssim, el servei ha représ aquest dimecres la seua activitat en la piscina i en el gimnàs amb un aforament màxim del 30% respecte a l’aforament normal de la instal·lació. Els cursos de natació es reprendran a partir del dissabte 20 en l’horari habitual assignat a cada classe i grup. Respecte a les classes col·lectives dels abonats, a causa de la restricció actual d’un màxim de 4 persones per grup que marca la normativa, de moment no es poden reiniciar.

A més de l’esport, ja s’han représ els cursos d’idiomes de l’escola municipal i els tallers de la Formació Per a Adults (FPA) que s’imparteixen en els diferents espais municipals com el Centre de Formació i Ocupació Josep Barberà i Ceprià, la Casa de la Cultura i el Moll del Raïm. Com ha explicat la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, “quant a la formació bàsica, com tots els alumnes i les alumnes són d’avançada edat hem cregut convenient continuar amb la suspensió de l’activitat presencial per a evitar desplaçaments del col·lectiu més vulnerable”.

La suspensió de l’activitat presencial no suposa limitar l’accés a l’educació als majors i per això, l’alumnat rep material educatiu elaborat pel Departament d’Educació i a través del qual poden acomplir activitats d’estimulació cognitiva, memòria, lectoescriptura, ortografia, cal·ligrafia i ciències socials, entre altres matèries. A més, el departament educatiu manté contacte amb l’alumnat “i els fem un seguiment via telefònica per a no perdre amb ells aqueix contacte que ara és encara més important”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari