Benicàssim reprén els processos selectius presencials amb el primer exercici de l'oposició de tècnic de joventut

La celebració de l’examen ha comptat amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides

Benicàssim reprén els processos selectius presencials amb el primer exercici de l'oposició de tècnic de joventut
03/04/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha représ els processos selectius presencials amb la celebració del primer exercici del concurs oposició de tècnic de joventut.

Amb l’objectiu posat a contenir la propagació de la Covid-19, el consistori va adoptar una sèrie de mesures preventives entre les quals es va incloure la suspensió temporal de la celebració de procediments selectius presencials. Una mesura que es va quedar sense efecte a principis del mes de març i aquesta setmana s’ha celebrat el primer exercici del concurs oposició per a la constitució d’una borsa de treball temporal de tècnic de joventut.

Com ha explicat la regidora de Recursos Humans, Natividad Alonso, per a la celebració de l’examen presencial “s’ha seguit una sèrie de mesures d’organització i prevenció per a garantir la màxima seguretat en tot el procés”. En aquest sentit, els aspirants han hagut de presentar una declaració responsable en la qual confirmaven que no presentaven símptomes compatibles amb la Covid-19 ni que es trobaven en període d’aïllament per haver sigut diagnosticat amb la malaltia, o en quarantena domiciliaria per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada amb Covid-19. Així mateix, a tots els aspirants se’ls va prendre la temperatura abans d’accedir a la Casa de la Cultura, lloc de celebració de l’examen i van tindre a la seua disposició gel hidroalcohòlic abans de l’accés a l’aula.

El primer exercici de caràcter obligatori ha consistit en un qüestionari de 50 preguntes, mentre que el segon exercici consistirà en la resolució per escrit d’uns suposats teòric-pràctic relacionats amb els continguts del temari, relatius a les tasques pròpies de les funcions assignades al lloc. Després de la fase d’oposició començarà la fase de concurs d’aquesta convocatòria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari