Benicàssim recepciona les obres que donen solució a punts conflictius en èpoques de pluja

Les actuacions han sigut cofinançades entre el Pla Provincial d’Obres i Serveis i l’ajuntament

Benicàssim recepciona les obres que donen solució a punts conflictius en èpoques de pluja
23/02/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha signat aquest matí l’acta de recepció de les obres que, cofinançades entre el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló i el mateix ajuntament, s’han desenvolupat en diferents punts del municipi amb l’objectiu comú de solucionar punts conflictius en èpoques de pluja.

Abans de procedir a la signatura, la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, al costat del tècnic de l’àrea, l’interventor municipal i representants de l’empresa adjudicatària han visitat totes les actuacions realitzades en els últims mesos i que s’han localitzat al carrer La Corte, Doctor Fleming, Senia Sevilla i avinguda Barcelona, a més del canvi d’un tram de canonada d’aigua potable que dóna subministrament al poble.

Quant a l’objecte de les actuacions, al carrer La Corte, intersecció amb els carrers Almadrava i Las Vegas, s’han col·locat reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges. D’aquesta mateixa forma es va procedir en els dos punts del carrer Doctor Fleming i el carrer Senia Sevilla.

Respecte a la zona de l’Avinguda Barcelona, més concretament en la zona del Voramar, en aquest punt existien uns problemes històrics d’inundacions en les èpoques de pluges en acumular-se un cabal important en el punt sota del pont de ferro. Els treballs han tingut per objecte canalitzar aqueixos escolaments evitant que provoquen danys aigües avall.

Les actuacions per a solucionar problemes d’inundabilitat en diferents punts del terme municipal van començar a mitjan passat mes de novembre i han conclòs aquest mes de febrer, ja que el termini d’execució era de tres mesos. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “amb aquests treballs millorem les infraestructures del cicle integral d’aigua donant solució a set punts conflictius en èpoques de pluges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari