Benicàssim reconeix la fidelitat dels clients més antics del Bonterra Park

Benicàssim reconeix la fidelitat dels clients més antics del Bonterra Park
21/08/2020 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benicàssim ha reconegut la fidelitat dels clients més antics del Bonterra Park, els qui no falten a la seua cita anual amb el càmping i el municipi des de fa més de tres dècades.

L’edil de Turisme, Cristina Fernández, al costat de la tècnica de l’àrea, Mercedes Lozano, han acudit al càmping per a reconéixer aqueixa aposta per Benicàssim durant tants anys i que ha continuat generació rere generació. “En aquest estiu tan atípic, una altra vegada heu optat per Benicàssim com la vostra destinació de vacances. Per això, des de l’Ajuntament volem agrair-vos amb aquest detall la vostra fidelitat, una fidelitat que, a més, demostra la qualitat i varietat dels nostres allotjaments”, ha indicat Fernández.

El gerent de Bonterra Park, Christophe Delaitre, al costat de l’equip directiu del càmping també han estat presents en l’acte de reconeixement als clients més antics procedents de diferents punts de la geografia espanyola. Conéixer que estava embarassada de la seua filla en el càmping, reconéixer Benicàssim com el seu poble per tots els anys que porten acudint al càmping, faltar únicament l’any en què va nàixer la seua filla i transmetre la seua passió per Benicàssim i les vacances en un càmping són algunes de les històries que guarden les famílies més fidels a passar el seu estiu en la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari