Benicàssim rep el reconeixement per la seua participació en el projecte d'implantació de mesures enfront dels ODS

Benicàssim rep el reconeixement per la seua participació en el projecte d'implantació de mesures enfront dels ODS
05/06/2021 -

Benicàssim ha rebut un reconeixement per la seua participació en el projecte d’implantació de mesures enfront dels ODS que ha dut a terme Turisme Comunitat Valenciana en els 27 destins del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (Sicted).

La regidora de Turisme i Desenvolupament Sostenible de l’Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández, va acudir a l’acte celebrat a Sagunt i va rebre el reconeixement per part del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Les conclusions d’aquest projecte van mostrar que Benicàssim destaca respecte al conjunt dels 27 destins SICTED inclosos dins de l’estudi. Cristina Fernández recorda que l’informe valora les actuacions mediambientals dutes a terme a Benicàssim com la posada en marxa del Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PAUS), “la nostra guia de treball amb la qual perseguim mitigar els efectes del canvi climàtic i adaptar-nos a les conseqüències d’aquest. I és que la inacció pot suposar un cost molt elevat en el futur de la societat de Benicàssim”.

Els programes +Biodiversitat, educació ambiental en ruta i el projecte d’educadors ambientals són uns altres delsprojectes implantats a Benicàssim i reconeguts en l’informe de Turisme Comunitat Valenciana, ja que totes aquestes accions treballen a favor del canvi climàtic des de la conscienciació i formació, a través d’aliances amb diverses institucions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari