Benicàssim reedita la campanya #YoComproEnBenicàssim després de l'èxit de la primera edició

Benicàssim reedita la campanya #YoComproEnBenicàssim després de l'èxit de la primera edició
18/10/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Comerç, en coordinació i amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe), reedita la campanya de dinamització del comerç local #YoComproEnBenicàssim que té com a objectiu fomentar el consum en els establiments comercials i de serveis de la localitat, fer costat als establiments i premiar a aquells consumidors que aposten pel comerç local.

“Després del bon acolliment que va tindre la primera edició de febrer a abril d’enguany, repetim l’experiència amb la finalitat de seguir fidelitzant als clients del comerç local de Benicàssim, un comerç de qualitat i de proximitat, que és motor econòmic i genera llocs de treball a la ciutat”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, en l’inici de la campanya “que pretén acostar el comerç de proximitat a la ciutadania en el qual el tracte pròxim, la professionalitat i l’excel·lència en qualitat són el senyal d’identitat del comerç de Benicàssim”.

Pel que fa a la campanya promocional, la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, ha explicat que es desenvoluparà durant dos mesos, i són 76 els comerços i serveis els que s’han adherit a la iniciativa, des de botigues d’alimentació, fins a autoescoles i assegurances, passant per agències de viatges, acadèmies salons de bellesa, llibreries, papereries, moda i complements, cristalleria i decoració, òptica, fisioteràpia i fotografia, entre altres. “Igual que en la primera edició, els establiments participants estaran identificats amb un vinil especial en l’entrada dels negocis amb la imatge de la campanya i disposaran d’unes targetes de compra que facilitaran als seus clients amb espais per a segellar les seues compres”, ha continuat explicant Batalla. Cada negoci podrà posar un únic segell en cada targeta de fidelització per la compra dels seus productes o serveis.

Els clients, per a participar en el sorteig, hauran de completar la seua targeta de compra aconseguint huit punts, bé comprant i segellant en huit comerços o serveis diferents, o comprant mitjançant la utilització de l’app Zoco que, en aqueix cas, cadascuna de les compres realitzades per aquest mitjà comptarà el doble, és a dir, dos punts, “i amb això perseguim continuar impulsant l’eina que connecta als clients i als compradors amb un sol clic”. L’aplicació mòbil, d’ús gratuït, està disponible tant per a iPhone com per a dispositius Android i es pot descarregar directament des de la web www.getzoco.com.

Una vegada completada la targeta amb els corresponents segells l’hauran de depositar en l’urna que se situarà en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

El termini per a depositar les targetes de compra en l’urna comprendrà des del 15 d’octubre fins al 2 de desembre de 2021 en horari de 9 a 14 hores i el dia 3 de desembre, com a últim dia de recepció de targetes, fins a les 12.00 hores.

Els premis consistiran en xecs regal per un valor unitari de 100 euros i se sortejaran un total de 10 xecs en dos diferents sortejos, cinc en cadascun. El primer d’ells se celebrarà el dia 12 de novembre i el segon el dia 3 de desembre de 2021 tots dos a les 12.30 hores l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià – carrer Jutge Manuel Gual Miravet 1 baix).

Finalment, els premiats hauran de canviar els xecs realitzant compres en els establiments adherits a la campanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari