Benicàssim renova les bicicletes de préstec gratuït

Benicàssim renova les bicicletes de préstec gratuït

Benicàssim renova les bicicletes de préstec gratuït
28/10/2019 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha renovat la flota de bicicletes del servei de préstec gratuït amb l’adquisició de 55 nous vehicles de dues rodes.

Aquest servei de préstec de bicicletes es presta cada dia des del Poliesportiu Municipal i com recorda el regidor d’Esports, Arturo Martí, els interessats a fer ús d’aquestes bicicletes han de tindre complits els 18 anys i depositar una fiança de 50 euros, que se’ls tornarà quan tornen la bicicleta en perfecte estat, igual que el casc, l’antirobatori i les llums. Cada usuari pot fer ús d’aquest servei durant un màxim de set dies al mes i les bicicletes poden arreplegar-se en el pavelló municipal de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores, i els diumenges i festius de 9 a 14 hores.

Arturo Martí ha afegit que la compra de les noves bicicletes, la inversió de la qual ascendeix a 11.000 euros, respon “a la demanda que hi ha entre veïns i visitants i bona part de les bicicletes de préstec gratuït estaven prou deteriorades i no es podia oferir un servei de qualitat i en les condicions més òptimes”. L’edil ha finalitzat dient que aquesta inversió forma part “del nou impuls del Pla Benicàssim, esport i salut”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari