Benicàssim renova la lluerna del Poliesportiu Municipal

L’espai esportiu acull demà el XIV Open Internacional de Taekwondo, que congregarà més de 500 participants

Benicàssim renova la lluerna del Poliesportiu Municipal
04/11/2019 -

L’Ajuntament de Benicàssim continua amb el pla de millores en matèria esportiva i aquesta setmana s’està treballant en el canvi de lluerna del Poliesportiu Municipal. Com ha explicat el regidor d’Esports, Arturo Martí, l’actuació compta amb una inversió de 14.700 euros “i supleix el trencament de les lluernes antigues. A més, el nou material és un element de seguretat afegit gràcies a la seua resistència i propietats”.

Aquesta millora en el Poliesportiu Municipal se suma a la impermeabilització i reparació de la coberta d’aquest espai esportiu que està en procediment per a la seua ejecució; una actuació que, com indica Martí “és necessària” ja que el poliesportiu municipal data de l’any 2000 “i des de llavors no se li ha reparat la coberta, que presenta una sèrie de deficiències” com poden ser les goteres que apareixen en episodis de pluges i que dificulten un ús correcte del pavelló.

A més de les millores fetes en el pavelló municipal, l’activitat esportiva no hi cessa i el dissabte 2 de novembre es convertirà novament en l’epicentre de l’esport amb la celebració del XIV Open Internacional de Taekwondo Ciutat de Benicàssim. Com ha explicat l’organitzador, Eugenio Granjo, del Club Granjo de Benicàssim, l’acte comptarà amb més de 500 participants procedents de clubs francesos i espanyols, de Balears, Castella La Manxa, Madrid, Galícia, Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports ha agraït a l’organització la seua labor per seguir organitzat any rere any a Benicàssim un dels campionats més importants d’Espanya d’aquesta disciplina esportiva “perquè així el nostre municipi se situa en l’elit de l’esport”. En aquest mateix sentit, Eugenio Granjo ha indicat que l’objectiu principal de l’Open Internacional de Taekwondo “és l’adquisició d’experiència per als esportistes participants i la promoció turística de Benicàssim, ja que els que vénen a competir poden gaudir de l’estada a la localitat”.

En l’Obert Internacional de Taekwondo competiran esportistes de totes les edats i els enfrontaments de la categoria de combat olímpic se celebraran des de les 8 del matí fins a les 14 hores, mentre que la categoria tècnica tindrà lloc a la vesprada, a partir de les 15 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari