Benicàssim reorienta el pressupost per a pal·liar l'impacte negatiu del COVID-19

Benicàssim reorienta el pressupost per a pal·liar l'impacte negatiu del COVID-19
07/04/2020 -

L’equip de govern de l’Ajuntament de Benicàssim està treballant en reajustar el pressupost municipal per a pal·liar l’impacte negatiu que a nivell econòmic i social tindrà en les famílies i en el teixit empresarial local la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Els comptes municipals van ser aprovats el mes de gener passat i ara l’equip de govern ja està treballant en reestructurar les partides “per a adaptar-les a la situació actual” ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqués, qui va sol·licitar a cadascun dels regidors la reorientació de cadascuna de les partides “prioritzant l’atenció a les necessitats socials i a la reactivació de l’economia local”. La primer edil comenta que “ara el tema prioritari és vetlar per la salut de tota la ciutadania però des de l’administració local hem de treballar ja amb la vista posada en el dia després”. Per a això, des de l’Ajuntament de Benicàssim “prioritzarem tots els recursos econòmics a reforçar les àrees més essencials ara com són Serveis Socials i la promoció econòmica, a més d’aplicar noves mesures fiscals”.

Recordar que dins del paquet d’ajudes i mesures fiscals a aplicar per a combatre els efectes negatius del COVID-19, l’Ajuntament de Benicàssim ja ha anunciat la devolució de la taxes per ocupació de via pública per a la instal·lació de taules i cadires, així com la modificació del calendari fiscal amb l’ajornament d’impostos com l’Impost de Béns Immobles (IBI) o l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM). També es procedirà a la devolució de taxes i preus públics a tots els veïns les activitats dels quals, tallers o cursos no han pogut gaudir durant l’estat d’alarma. “Des de l’Ajuntament de Benicàssim ens centrarem en posar en marxa quantes accions siguen necessàries, tant ajudes directes a les famílies, autònoms i pimes, amb l’objectiu comú a reactivar el nostre municipi com més prompte millor”, ha finalitzat Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari