Benicàssim inicia la reparació del paviment de la Sala de Conferències de la Casa de la Cultura

Benicàssim inicia la reparació del paviment de la Sala de Conferències de la Casa de la Cultura
12/05/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat les obres de millora a la sala de conferències de la Casa de Cultura. L’actuació consisteix en la substitució del paviment existent, es retiraran totes les butaques i el mobiliari, el paviment actual i es col·locarà el nou rodapeu. Finalment es tornaran a col·locar les butaques. L’edil ha indicat que “aquesta obra compta amb una inversió pròxima als 8.000 euros amb càrrec als romanents del 2020 i posarà en valor aquest espai que alberga reunions i conferències, entre altres accions”.

A més de l’inici de les obres de millora a la Sala de Conferències de la Casa de la Cultura, la regidoria continua aquesta setmana amb el programa d’activitats. A l’Espai de la Música, la programació de Torna a l’Espai acull aquest divendres 14 de maig a les 19.00 hores l’actuació de Splai Teatre, “Els Rockin’ Xics”, un grup de rock amb una curiosa manera d’interpretar les seues cançons. Amb ells, el públic tornarà als anys de la ràdio, de la moda yeyé, en un espectacle infantil, recomanat a partir de 6 anys, ple de música, festa i animació de la mà de Pablo Castell, Víctor Ripollés i Vicent Ortiz.

La música continuarà sent present en la programació Torna a l’Espai amb el concert de Junior Mackenzie programat per al dissabte 15 de maig a les 12.00 hores. El grup format per Juan Fortea (guitarra i veu), Ben Wirjo (bateria), Lucía Zambudio (guitarra), Pablo Barrios (teclats) i Mauricio Bedoya (baix) presentaran en directe el seu nou treball “Now that we are dead”.
Recordar que l’accés a cadascun dels espectacles és lliure, però es requereix entrada que es podrà aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació. L’horari per a recollir les entrades serà de 15.30 a 21.30 hores i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació.

El Teatre Municipal contempla aquest cap de setmana la projecció de “Minari, història de la meua família”. La sessió del divendres i del diumenge a les 19.30 hores serà en VO en anglés i subtitulada en castellà, i la sessió del dissabte a les 19.30 hores serà doblegada al castellà.

En el pla expositiu, el Centre Cultural Melchor Zapata i la Sala Escena estrenen exposicions. Les dues mostres formen part d’Imaginària 2021. En el cas del Centre Cultural Melchor Zapata, el divendres s’inaugura “La batallita del Abuelo” de Darío Gil Cabanas, una mostra que podrà visitar-se fins al 5 de juny en horari de 17 a 20 hores els dijous i divendres, mentre que l’horari del dissabte serà d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. A la Sala Escena a partir d’aquest divendres s’exposarà “Identitats vàlides” d’Isaac Flores. La mostra estarà fins al 27 de juny i durant el mes de maig es podrà visitar els dijous i divendres de 17 a 20 hores, i els dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20 hores, mentre que el mes de juny l’horari serà de dijous a diumenge de 18 a 21 hores.

Finalment, veïns i visitants tenen l’oportunitat de visitar fins al 30 de maig la mostra ‘Obra gráfica y múltiples contemporáneos. De Picasso a Barceló’ a la sala d’exposició del palauet municipal de Villa Elisa, en horari de dijous a diumenge de 17.00 a 20.00 hores. Des de la seua obertura, la mostra ja comptabilitza les 3.400 visites.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari