Benicàssim trau a licitació les casetes per a les festes de Sant Tomàs

L’espai se situarà en el bulevard, al costat del passeig Pérez Bayer durant els festejos que se celebraran del 16 al 25 de setembre

Benicàssim trau a licitació les casetes per a les festes de Sant Tomàs
18/08/2022 -

Dins dels preparatius per a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva que se celebraran del 16 al 25 de setembre, l’Ajuntament de Benicàssim ha tret a licitació la instal·lació i explotació de les casetes que s’instal·laran en el recinte firal, que estarà situat en el bulevard, al costat del Passeig Pérez Bayer. “Després de dos anys d’obligat parèntesi recuperem les casetes que conformen el recinte firal, sent aquestes un punt de trobada imprescindible per a veïns, amics, familiars durant la nostra benvolguda setmana de festes”.

Els interessats poden presentar les seues propostes a l’alça per a optar a un dels 10 llocs fins al 29 d’agost. Les proposicions s’hauran de presentar en el Registre de Pliques de la Secretaria de l’Ajuntament de Benicàssim, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i amb posterioritat s’haurà de realitzar en el Registre General de l’Ajuntament.

Com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Arturo Martí, s’han establit tres tipus de licitació. “En primer lloc, es podrà optar a caseta en la cantonada situada al costat de l’escenari i el preu del qual base de licitació s’ha establit en 2.000 euros; les casetes en cantonada situades al costat de la plaça de bous tenen un preu base de licitació de 1.500 euros, mentre que les casetes centrals tenen un preu d’eixida de 1.000 euros”. Els licitadors podran millorar a l’alça en les seues ofertes els canons fixats i cada licitador podrà optar a dues casetes “sent una d’elles central, és a dir, es podran optar a dues casetes centrals o a una en la cantonada i la contigua central”, ha especificat Martí.

Serà al costat d’aquest espai on tindrà lloc les actuacions musicals previstes per a les nits de festes així com els tardeo que s’impulsaran amb l’objectiu de dinamitzar més el recinte firal i ampliar l’oferta a tots els públics.

Les bases i annexos de la licitació es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament https://ayto.benicassim.es/servicios-publicos/.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari