Benicàssim soluciona punts conflictius en èpoques de pluja

Benicàssim soluciona punts conflictius en èpoques de pluja
04/02/2021 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha donat solució a sis punts conflictius en èpoques de pluges amb l’execució d’una sèrie d’actuacions cofinançades entre el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló i el propi consistori. Els treballs conclosos es localitzen al carrer La Corte, Doctor Fleming, Senia Sevilla i avinguda Barcelona, “i ja s’està treballant en el canvi d’un tram de canonada d’aigua potable que dona subministrament al poble”, ha explicat la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell, que ha visitat aquest matí les labors de fresat i asfaltat que acabaran aquesta setmana al carrer Doctor Fleming.

Pel que fa a les actuacions ja finalitzades, al carrer La Corte, intersecció amb els carrers Almadrava i Las Vegas, s’han col·locat reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges. D’aquesta mateixa forma es va procedir en els dos punts del carrer Doctor Fleming i el carrer Senia Sevilla.
Respecte a la zona de l’Avinguda Barcelona, més concretament en la zona del Voramar, en aquest punt existien uns problemes històrics d’inundacions en les èpoques de pluges en acumular-se un cabal important en el punt sota del pont de ferro. Els treballs han tingut per objecte canalitzar aquells escolaments evitant que provoquen danys aigües avall.

Les actuacions per a solucionar problemes d’inundabilitat en diferents punts del terme municipal van començar a mitjan mes de novembre passat i conclouran aquest febrer ja que el termini d’execució era de tres mesos.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “amb aquests treballs millorem les infraestructures del cicle integral d’aigua donant solució a sis punts conflictius en èpoques de pluges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari