Benicàssim subministra en el Poliesportiu Municipal més de 20.800 dosis contra el Covid-19

L’espai municipal ha albergat l’espai de vacunació contra el Covid-19 durant 34 jornades i s’han proporcionat vacunes a les persones majors de 12 anys

Benicàssim subministra en el Poliesportiu Municipal més de 20.800 dosis contra el Covid-19
11/09/2021 -

Amb un balanç de més de 20.800 dosis, Benicàssim ha finalitzat aquesta setmana la vacunació contra la Covid-19 en el poliesportiu municipal; “un espai que vam posar a la disposició de la Conselleria de Sanitat per a la realització de vacunacions massives en el municipi” explica l’alcaldessa, Susana Marqués. El procés que va començar el passat 25 de maig ha permés que, durant 34 jornades, s’administraren les vacunes a tots els veïns de Benicàssim, qualificant-se per part de Susana Marqués “unes dades molt positives, ja que l’espai cedit per l’Ajuntament a la Conselleria de Sanitat ha permés agilitar el ritme de vacunació i s’han proporcionat vacunes a totes les persones majors de 12 anys”.

Com recorda Susana Marqués, “des del minut zero, per part de l’Ajuntament de Benicàssim vam mostrar la nostra màxima predisposició i col·laboració a les autoritats sanitàries per a tot allò que poguera ser necessari en la lluita contra la Covid-19 i, en aquest cas, vam posar a la disposició de la Conselleria de Sanitat totes les instal·lacions de les quals disposem perquè triaren en funció de les seues necessitats”. El Poliesportiu Municipal ha comptat cada dia amb una desena de professionals entre metges, infermers, auxiliars i administratius. “Agrair la gran faena dels sanitaris que han agilitat al màxim el procés de vacunació a Benicàssim, a més del personal funcionari de la brigada municipal, Esports i Sanitat que han col·laborat en tot el muntatge i organització per al seu perfecte funcionament”, ha afegit la regidora de Sanitat, Vanesa Batalla.

A partir de la setmana que ve el procés de vacunació contra la Covid-19 continuarà en el centre de salut “i des de l’ajuntament seguirem al costat i col·laborant amb les autoritats sanitàries per a continuar amb la lluita contra el coronavirus”, ha finalitzat la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari