Benicàssim tindrà festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva adaptades a la pandèmia

Benicàssim tindrà festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva adaptades a la pandèmia
26/08/2021 -

Benicàssim recupera enguany les festes tradicionals en honor a Sant Tomàs de Villanueva amb un programa d’actes on es vetlarà i garantir la seguretat sanitària.

Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqués, “adaptem les nostres festes a la situació actual que vivim amb la finalitat de poder gaudir amb total garantia de seguretat sanitària d’una setmana de festes que retornen la il·lusió als nostres veïns”.

Dins d’aquestes mesures de seguretat, el consistori trasllada al recinte del mercat setmanal (avinguda Joan Carles I) l’activitat programada durant les nits de les festes que tindran lloc del 18 al 25 de setembre. En aquest sentit, el regidor de Festes, Arturo Martí, ha comentat que “aquest recinte obert permet el control dels assistents en l’entrada i eixida com es pot comprovar durant tots els dijous de mercat així com en la passada edició del Benicàssim Blues Festival, l’edició celebrada del qual el mes de juny passat va tindre lloc en aquest mateix espai”.

En aquest recinte s’instal·larà una barra-bar i el termini de presentació d’ofertes per a la seua gestió començarà demà després de la publicació de l’anunci en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Durant els pròxims huit dies, els interessats tenen de termini per a presentar les seues ofertes i el preu de licitació, a l’alça, s’ha fixat en 300 euros.

Quant a l’horari de la barra-bar de festes, “estarà condicionat a la normativa dictada a nivell nacional i autonòmic, com no pot ser d’una altra forma”, ha afegit Arturo Martí.

Les bases i annexos podran consultar-se en la Plataforma de Contractació del sector Públic: https://contrataciondelestado.es, podent-se accedir des del perfil de contractant de la pàgina web de l’Ajuntament (wwww.benicassim.es apartat serveis públics → AUTORITZACIÓ DEMANIAL BARRES SANT TOMAS) i en el tauler d’anuncis municipal.

D’altra banda, les reines 2021/22, Carla Soriano González i María Eixau Sanz, van organitzar la vesprada d’ahir dimecres el tradicional Vi d’Honor amb la seua cort d’honor com a preludi a les festes en honor a Sant Tomàs de Villanueva que donaran inici el dissabte 18.

La dama Andrea Martí García i les dames infantils Enma Badenes Llorens i Alicia Pallarés Hernández, al costat de la corporació municipal encapçalada per l’alcaldessa, Susana Marqués, i el regidor de Festes, Arturo Martí, van acompanyar a Carla i a María en un dels seus primers actes abans de la proclamació que està prevista per al dissabte 18 de setembre a partir de les 21.00 hores en la plaça de les Corts Valencianes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari