Benicàssim trasllada a la diputada María Jiménez el seu interés per l'adquisició dels terrenys al costat de l’Espai de la Música

L’objectiu de l’equip de govern és remodelar el solar i destinar-lo a serveis culturals

Benicàssim trasllada a la diputada María Jiménez el seu interés per l'adquisició dels terrenys al costat de l’Espai de la Música
26/09/2019 -

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i el regidor d’Urbanisme, Carlos Díaz, han mantingut aquest matí la primera reunió de treball amb la diputada de Medi natural i Energies Renovables i de Patrimoni, María Jiménez. Entre els temes abordats en la reunió ha estat l’interés que té l’Ajuntament de Benicàssim per l’adquisició del sòl propietat de la Diputació de Castelló situat al costat de l’Espai de la Música Mestre Vila.

Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués, la remodelació integral del solar situat al costat de l’Espai de Música aconseguiria convertir aquest espai en una plaça oberta al públic “i comptaria amb un edifici que albergaria els principals serveis culturals del municipi”, com la biblioteca o l’arxiu municipal, entre altres. Així mateix, el projecte està previst que contemple la construcció d’una plaça oberta “regenerant amb això aquest espai urbà”, ha afegit la primera edil.

Després d’una reunió a l’ajuntament, l’edil d’Urbanisme, Carlos Díaz, ha acompanyat a la diputada María Jiménez a visitar aquests terrenys i com Díaz ha dit “se li ha traslladat l’interés de l’ajuntament a establir les negociacions necessàries amb el president de la Diputació de Castelló per a l’adquisició d’aquests terrenys”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari