Benicàssim treballa en la zona sud per a donar solució a punts conflictius en èpoques de pluja

Els treballs són finançats a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis

Benicàssim treballa en la zona sud per a donar solució a punts conflictius en èpoques de pluja
21/12/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim continua treballant a donar solució a punts conflictius en èpoques de pluges amb una sèrie d’actuacions finançades a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló.

Els treballs van començar el passat mes de novembre i aquests dies s’està actuant en la zona sud del municipi. En concret els treballs es localitzen al carrer Doctor Fleming i el carrer Senia Sevilla, “i es col·locaran reixetes en els punts més baixos dels vials per a eliminar els tolls que es produïen en època de pluges”, ha explicat la regidora d’Obres i Serveis, Elena Llobell. D’aquesta mateixa forma s’ha actuat ja en en dos punts del carrer La Cort, intersecció amb els carrers Almadrava i Las Vegas.

Les actuacions finançades a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló també inclouen l’avinguda Barcelona, més concretament la zona del Voramar. “En aquest punt existeixen uns problemes històrics d’inundacions en les èpoques de pluges en acumular-se un cabal important en el punt sota del pont de ferro. Amb aquesta actuació es pretén canalitzar aquells escolaments evitant que provoquen danys aigües avall”, ha indicat Elena Llobell.

Així mateix, es procedirà al canvi d’un tram de canonada d’aigua potable que dona subministrament al poble. El termini d’execució de tota l’obra prevista a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis és de tres mesos i com ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqués, “amb aquests treballs anem a millorar les infraestructures del cicle integral d’aigua donant solució a sis punts conflictius en èpoques de pluges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari