Benicàssim visibilitza la vida i activitat del comerç local al costat dels veïns i veïnes

Els empresaris de tots dos sectors s’uneixen en una campanya de promoció

Benicàssim visibilitza la vida i activitat del comerç local al costat dels veïns i veïnes
26/11/2020 -

El comerç i l’hostaleria de Benicàssim s’han unit en una campanya per a reforçar i acostar la idea que Benicàssim està viu i actiu tot l’any. La iniciativa consta de 10 vídeos promocionals, els protagonistes són els comerços, serveis i l’hostaleria del municipi i està dirigida als veïns de Benicàssim però també als de localitats pròximes, “per a visibilitzar que poden trobar a Benicàssim productes, serveis, propostes de restauració i d’oci que cobrisquen totes les seues necessitats i desitjos” ha explicat la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, durant la presentació de la campanya.

“Benicàssim continua amb tu, amb tu continua” és l’eslògan triat per a la campanya ja que, d’una banda, la campanya posa en valor el treball que realitzen els establiments per donar vida al poble, sent part d’ell. Dirigit als veïns, el missatge “Benicàssim continua amb tu” vol fer-los partícips perquè continuen apostant pel comerç de proximitat i per consumir en els locals de restauració de la localitat. I finalment, Benicàssim està obert tot l’any, “sempre al teu costat, oferint-te una varietat d’opcions completa i dinàmica”. A més, “des de les línies estratègiques i de gestió municipal, també volem transmetre que Benicàssim està amb tu, comerciant, empresari, veí, emprenedor. I per això Benicàssim amb tu continua, perquè amb el suport i la participació de tots es farà possible seguir avant” ha indicat la regidora de Turisme, Cristina Fernández.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha continuat dient que “l’estacionalitat no és un fre per a Benicàssim i això queda patent amb els comerços, serveis i locals de restauració que mantenen les seues portes obertes tot l’any. Benicàssim és un poble viu els 365 dies de l’any i ara, més que mai, necessitem estar units i fer costat al xicotet comerç i empreses d’hostaleria i oci perquè entre tots puguem minimitzar l’impacte que està tenint la crisi derivada del Covid-19”.

La presentació de la campanya ha comptat amb la representant de l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe); Lydia Martín, i el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Benicàssim (Ehosbe), Juanjo Medina, i tots dos coincideixen en la necessitat de realitzar aquest tipus d’accions conjuntes “perquè ens hem de recolzar tots i treballar junts pel desenvolupament del municipi”.

La difusió de les peces audiovisuals començarà la setmana vinent i es prolongarà durant tota la campanya de Nadal. Deu microvídeos de 30 segons que conten històries que connecten comerciants, hostalers i altres empreses de serveis, amb els veïns de Benicàssim i que mostren la gran oferta que hi ha durant tot l’any, a l’abast de tots.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari