El Casal Jove de Benicàssim torna a la programació online durant el mes de gener

L’espai municipal es manté tancat com a mesura preventiva per a evitar l’avanç de casos de Covid-19

El Casal Jove de Benicàssim torna a la programació online durant el mes de gener
15/01/2021 -

El Casal Jove de Benicàssim ha tornat a la programació de manera online després del tancament de l’espai i suspensió d’activitats municipals de manera presencial com a mesura preventiva per a evitar l’avanç de casos de Covid-19. Com indiquen des de l’espai juvenil “en decretar-se el tancament al públic de les instal·lacions, hem adaptat les activitats que teníem previstes per a aquest mes de gener perquè els joves puguen participar des de les seues cases”. Així, la programació es desenvoluparà els divendres i dissabtes a la vesprada i l’últim diumenge de mes.

Els jocs seran els protagonistes per a aquesta setmana ja que aquesta vesprada està dedicada al joc Hombres lobo, mentre que demà dissabte serà el torn de La Fallera Calavera. La setmana vinent estarà reservada per a les tertúlies i els debats, per al divendres 29 s’ha programat el Casalrol, per al dissabte 30 Kahoot i, finalment, el diumenge 31 hi haurà sessió de cinema.
Els interessats que vulguen participar en les activitats programades poden posar-se en contacte amb el Casal Jove enviant un missatge directe a través del seu perfil d’Instagram (@casaljovedebenicassim). “A més d’apuntar-se a les accions planejades, també volem que siguen els propis usuaris, els joves, els que proposen activitats i participen de manera activa”.

El Casal Jove té experiència a organitzar activitats de manera online ja que així ho van fer durant els mesos de confinament domiciliari. Com explica la regidora responsable de l’àrea, Vanessa Batalla, “en aquest temps, la varietat de les temàtiques i la prolongació de les activitats va donar la possibilitat de conformar un grup estable de participants en cada tipus de programa i la mitjana es va situar en unes 30 persones entre usuaris del Casal Jove, no usuaris i fins a residents en altres municipis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari